website statistics
Jump to content

Serbia National Thread

DaniSRB
 Share

Recommended Posts

4 minutes ago, dareza said:

Ako Novakovic u Racicama na 200m bude imao malo bolje vreme od Dragosavljevica, onda ce imati izbornu njih dvojica u junu za OI. Ako Novakovicevo vreme bude dosta bolje onda on ide na OI. Dragosavljevic samo pobedom ide u Rio.

Pobednik na 1000 izmedju Tomicevica i Pajica ide u Rio.

A ako se desi da Pajic i Dragosavljevic izgube jel mogu u K4 ili ne

1 minute ago, Jesse_Pinkman) said:

A ako se desi da Pajic i Dragosavljevic izgube jel mogu u K4 ili ne

To vec ne znam. Ali da ce da izgube to hoce. Jedino ako Tomicevic i Novakovic nemaju bas svoj dan.

1 minute ago, dareza said:

To vec ne znam. Ali da ce da izgube to hoce. Jedino ako Tomicevic i Novakovic nemaju bas svoj dan.

Pajic sigurno gubi a za Dragosavljevica vec ne znam, mada bih ja vise voleo da se Tomicevic i Novakovic skoncentrisu na k2 1000 i k2 200 jer ne verujem da ovamo imaju neke sanse za medalju kao sto ovde imaju:) Milica i Dalma su sigurne u k2 500 a ne znam sta ce da urade sa ostalim i nadam se da nece da odbiju k4

2 minutes ago, MantaRaymarc said:

Hi everyone! Are there any updates on the selection of Serbian shooters for Rio 2016? The ISSF World Cup leg in Munich is already finished.

well, it was over just two days ago. I think that they have still one more competiton (Serbian cup).

1 hour ago, dareza said:

Jadan Luka :( Ovo je bilo tako blizu, steta. Ali nisam ocekivao uopste da ce biti ovako blizu.

Bas steta:cry: Kakve su mu sanse na poslednjem kupu? 

Djordjevic je skratio spisak, konacno na spisku nisu Kuzmic i Stimac:yes

SPISAK
plejmejkeri: Miloš Teodosić (CSKA), Stefan Jović (Crvena zvezda), Stefan Marković (Unikaha);
bekovi: Bogdan Bogdanović (Fenerbahče), Nemanja Nedović (Unikaha), Marko Gudurić (Crvena zvezda), Rade Zagorac (Mega Leks);
krila: Nemanja Dangubić (Crvena zvezda), Nikola Kalinić (Fenerbahče), Marko Simonović (Crvena zvezda);
krilni centri: Nemanja Bjelica (Minesota), Milan Mačvan (Milano), Nikola Jokić (Denver);
centri: Boban Marjanović (San Antonio), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Miroslav Raduljica (Panatinaikos).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...