website statistics
Jump to content

OI PARIZ 2024.-4.8.2024. (nedjelja)

Share

Recommended Posts

• Replies 22
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Odličan Benovic, sjajan nastup skoro bez greške. Možda su ga malo sudije i oštetile na drugom skoku. Na kraju 5 mjesto sa 14,9. Na svim drugim natjecanjima to je bilo dovoljno za medalju. Nedostajalo mu 0,049. 

Može li se ovog kretena izbacit iz "Team Croatia"?

Frustrirana budala stvarno kalja ime grupe. Očito mrzi hrvatske sportaše i nije mu mjesto u ovoj grupi.

Ako je provokator tim više. Treba ga izbacit ili svi mi ostali da izađemo.

Btw..... Aurel Benović čudo od momka! Peto mjesto ali kakva dva skoka! Svaka čast!

Nivo na preskoku je bio brutalan, Aurel na preskoku gradi tek svoju reputaciju. Mislim da njegov drugi skok nije bio (puno) slabiji od ostalih, ali ime igra ulogu. Samo tako dalje i da ne bude ozljeda. 

Just now, prso1000 said:

Svaki normalan čovjek kad te netko ne želi u društvu jednostavno se pokupi i ode. Samo kod budala to nije tako. 

Ma on uživa u ovome šta nas iritira i provocira. Žao mi je šta umjesto fokusa na naše sjajne sportaše gubimo energiju na kretene za tipkovnicom. Zamisli da mu ja dam epitete budala i kreten, a njemu samo zasmeta ono provokator.

14 minutes ago, prso1000 said:

Nivo na preskoku je bio brutalan, Aurel na preskoku gradi tek svoju reputaciju. Mislim da njegov drugi skok nije bio (puno) slabiji od ostalih, ali ime igra ulogu. Samo tako dalje i da ne bude ozljeda. 

Slazem se , kad se sjetimo Srbićevog nastupa u kvalifikacijama zbog reputacije je dobio nesto bolju ocjenu , Aurel to još nema  ali me svejedno suci previše iživcirali 

7 minutes ago, Petar1973 said:

Ma on uživa u ovome šta nas iritira i provocira. Žao mi je šta umjesto fokusa na naše sjajne sportaše gubimo energiju na kretene za tipkovnicom. Zamisli da mu ja dam epitete budala i kreten, a njemu samo zasmeta ono provokator.

Lik je sad u transu ,Nole mu je uzeo napokon zlato na olimpijskim neka uživa danas 

Bio sam u transu 2016

kda sam se probudio u 3 sata u noći,

da bi vidio do tada najveće čudo u Hrvatskom sportu,

osvajanje zlatne medalje Sare Kolar u bacanju koplja.

Share

• Create New...