Jesse_Pinkman) 335 Posted August 21, 2022 #81 Share Posted August 21, 2022 4 medalje, ostaje zal za medaljom Milice Gardasevic, mislim da je bila spremna za skok oko 6.90 i boljim nastupom Boska Kijanovica!! Sve ostalo ocekivano Майкл 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted August 26, 2022 #82 Share Posted August 26, 2022 Grahovac Dusan je osvojio bronzu na kadetskom judo SP u kateg -81 Steta sto je Simin Mihajlo naleteo odmah na japanca koji jr kasnije osvojio zlato, mislim da bi osvojio medalju sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted August 27, 2022 #83 Share Posted August 27, 2022 Bronza za Bulaja Milana -90 i 5. mesto za Jovanu Stjepanovic +70 na kadetskom judo SP! Odlicnu generaciju judista imamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted August 27, 2022 Author #84 Share Posted August 27, 2022 Солидна партија одбојкаша Армин бацао 21.65 на митингу у Лозани (4. место) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted August 28, 2022 #85 Share Posted August 28, 2022 Jos jedna medalja za basketase, U18. U finalu protiv Francuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted August 28, 2022 #86 Share Posted August 28, 2022 Jokic je za sada spasio tim. Vidjecemo kako ce to izgledati bez njega i ostalih. Britanci nisu toliko jaki mada nije ni pritiv njih sigurno. A sta ce biti sa Turskom i Grckom...ko zna. Bice ovo kroz iglene usi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted August 29, 2022 #87 Share Posted August 29, 2022 Ogromne 2 pobede koje nas vraćaju u domen realnosti za plasman. Tri pobede nam trebaju, 2 protiv Britanaca i jedna protiv Turaka i to bi trebalo da bude dovoljno mada nije sigurno. Sledeći prozor u novembru je opet ključan jer gostujemo Britancima i dočekujemo Turke. I dok će Turci biti oslabljeni, Britanci će biti u top sastavu a juče su dobro namučili Letonce. Naš sastav će biti sačuvaj Bože verovatno. Ali, da ne mračim dok ne treba, jasno je u ove 2 utakmice da smo trenutno tamo gde treba da budemo i da smo na Evrobasketu uz Slovence najveći favoriti. I dok se mi borimo, košarkaške velesile Finska i Obala Slonovače su obezbedile plasman na SP. Verujem da će FIBA dosta zaraditi i košarka prosperirati kada moćni igrači Obale Slonovače budu na reklmama za Mundobasket dok nema dvostrukog MVP-a najjače košarkaške lige na svetu. Retardi. Jesse_Pinkman) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted August 29, 2022 #88 Share Posted August 29, 2022 8 minutes ago, nenad said: Ogromne 2 pobede koje nas vraćaju u domen realnosti za plasman. Tri pobede nam trebaju, 2 protiv Britanaca i jedna protiv Turaka i to bi trebalo da bude dovoljno mada nije sigurno. Sledeći prozor u novembru je opet ključan jer gostujemo Britancima i dočekujemo Turke. I dok će Turci biti oslabljeni, Britanci će biti u top sastavu a juče su dobro namučili Letonce. Naš sastav će biti sačuvaj Bože verovatno. Ali, da ne mračim dok ne treba, jasno je u ove 2 utakmice da smo trenutno tamo gde treba da budemo i da smo na Evrobasketu uz Slovence najveći favoriti. I dok se mi borimo, košarkaške velesile Finska i Obala Slonovače su obezbedile plasman na SP. Verujem da će FIBA dosta zaraditi i košarka prosperirati kada moćni igrači Obale Slonovače budu na reklmama za Mundobasket dok nema dvostrukog MVP-a najjače košarkaške lige na svetu. Retardi. ko hoce uvek moze dovoljno je reci gospodin Gasol 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted August 29, 2022 #89 Share Posted August 29, 2022 3 hours ago, DaniSRB said: ko hoce uvek moze dovoljno je reci gospodin Gasol 😎 Nažalost u ovom slučaju to nije tako. Igrači se ne pitaju ništa jer sezona u klubovima traje. Drugo je odazivanje tokom leta i preporuke NBA klubova koje kod nas prenose kao naredbe pa kao Pokuševskom neko brani da igra. Ovde je samo do klubova. Klub nema obavezu da pusti igrača u sred sezone ako ima EL da igra. A EL neće da pomeri svoje tekme. Mislim da će Čović i Mijailović dobiti poziv sa Andrićevog venca da im se objasne da mogu te nedelje da izgube od Fenera i Olija i da puste igrače. Mislim da ćemo moći da računamo i na recimo Davidovca i Milutinova iz CSKA i to je manje više to. Bar za prvu utakmicu u Britaniji. Za Turke možda nam puste i Vasu i ove iz Bajerna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted August 30, 2022 #90 Share Posted August 30, 2022 Izgleda na SP za kosarkasice bez Ane Dabovic i Crvendakic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts