Значи катаклизма у колективним спортовима ове године. И то баш катаклизма. Претпостављам да ће и кошаркашице да наставе низ
Тако су јутрос објавили наједној ватерполо фејсбук страници. Израелке су врв покупиле и гомилу Рускиња б класа па отуда и ови резултати
Било каква победа над Израелом им гарантује пролаз пошто се у том случају ствара круг три тима са по 6 бодова, а гледају се међусобни скорови. Израел добио Француску са 1, Француска нас са 1. Ако ми добијемо Израел са 1 онда се гледа укупан број датих голова, а наше су ту боље јер су Француакој дале 14, Израелке 8. Значи каква год да буде победа у четвртфиналу су, небитно сад хоће ли бити треће иђи четврте јер свеједно немају никакве шансе за полуфинале. Али и та нокаут фаза би свакако била корак напред
Ватерполисткиње уколико победе Израелке иду у полифинале. Ако постигну 17 или више голова биће треће, у противном четврте.
Напокон једно одлично атлетско такмичење за нас. Ове две девојке ће тек да праве чуда у будућим годинама.
Свака част и Марији на првој медаљи за Црну Гору
ExpandSteta za Andreja.
Да је испливао лични рекорд ишао би у финале. Штета, мало је фалило
Барна је имао сасвим добро време за јутарње квалификације, а врв би ово време био довољно и за финале. Е сад за медаљу ће требати дебело испод 37. Попович и Дресел су ипак спејс шатл у овом моменту, али бронза није далеко
-
Who's Online 9 Members, 0 Anonymous, 109 Guests (See full list)
Posted
Баш сам се негативно изненадио када сам видео да он не зна српски