Mislim da je prvi nosilac u ženskoj konkurenciji Španjolka ispala u grupi. Moje mišljenje je da Levajac ima veći plafon ali isto tako može izgubiti od svakoga. Što se Lupulesku tiče, ona bi na papiru trebala biti bolji kandidat, ali nešto nemam poverenja u nju.
Levajac je izgubio 4:3 od Finca. Ali prolazi grupu kao drugi kroz set količnik.
Dosta je ovo izjednačen turnir, trenutna inspiracija i forma mnogo bitnija od rankinga. Juče je dobio sedmog nosioca, danas izgubio od slabije rangiranog. Nema nekih top igrača baš pa je sve moguće.
Edited by nenadDobi Lupulesku protiv Madaraš posle velike borbe 4:3
Ništa od Staše izgleda, prilično meh nastup u bolderu.
Alegro je generalno sedmi nosilac, dobra pobeda za Levajca, u prvom meču nije delovao baš sjajno, ali je dobio i to tako da je za sad dobar. Mada najbitnije ide u eliminacijama.
Prilično je bitno da i u sportovima gde nismo favoriti ili nemamo nikakvu šansu za medalju šaljemo učesnike na Igre iz razloga da ti sportovi ne odumru. A i nije zgoreg imati predstavnika nekog i u ovim novijim sportovima, meni je penjanje top sport, ne odlučuje žiri nikakvi, odlučuje snaga, brzina, veština u odnosu od discipline.
Edited by nenadProšli ciklus bi sigurno bila u kvoti ali je propustila zbog povrede skoro ceo ciklus, onda je u kvalifikacijama bila druga a samo jedno mesto je bilo na Igrama. Ovaj put su 3 discipline (speed, boulder i lead) spojene u 2, pa je speed posebno takmičenje a bolder+lead drugo. Staša je najbolja u boulderu, tu joj je ranking u top 10, dok je u bolder+lead malo izvan top 10. Mislim da ako bude na svom nivou da može do kvote ovaj put. Ali može biti gusto. Pritom nisam siguran za tih 10, moguće da se deli i koja kvota više.
Edit, ipak je 10.
Edited by nenadExpandSta uopste treba za kvotu?
Treba da bude ukupno u mislim prvih 10 posle drugog dela serije koji je u Budimpešti.
Sutra je i nastup Staše Gejo u Šangaju na prvom od 2 takmičenja za tu olimpijsku seriju, u suštini kvalifikacije za OI takođe. U pola 5 su kvalifikacije za Bolder koji je njena jača disciplina.
Ženski četverac osmi u finalu, bolji samo od Mađarica, muškarci solidni četvrti.
ExpandPrve medalje na EP u tekvondou, srebro za Leva i bronza za Andreu Bokan!
Odlicno je sto su poslali sve mladje, jer sad vec treba da se razmislja o LA 2028
Cenim tvoj optimizam, ja nekako imajući u vidu ko upravlja ovom državom mislim da do 2028. ovde neće ostati kamen na kamenu :D
Onaj četverac koji je uzeo kvotu je danas kao drugi u svojoj grupi ušao u finale direktno tako da će oni i biti u Parizu. Devojke su u svojoj grupi bile četvrte pa su morale u polufinale gde su bile druge pa će i one biti u finalu sutra. Tibilov je lagano dobio Mongola, sad sledi Kim oko 3 popodne. Nemeš i Kadžaja su podbacili skroz u ovim kvalifikacijama. Ali se pojavio Komarov srećom za koga mislim da može da uzme medalju u Parizu.
Jedino što sam ja video u ovih 6 minuta je da su se oni nešto gurali i dobili po 1 pokušaj u parteru u kojem nisu uspeli da urade ništa. Zašto bi prošao ovaj drugi a ne ovaj prvi, nikad mi neće biti jasno. Isto je bilo i sa Nemešom u prvoj rundi, samo je on prošao a Kadžaja nije.
Ispade i Kadžaja. Retko glup sport sa ovim 1:1
ExpandZenski bi trebalo da bude siguran, vise je za muski izborno. Makar sam tako procitao prije par dana.
Ne slazem se sa potezom saveza, nije fer prema K4 koji je dosao do kvote u najjacoj mogucoj konkurenciji.
Da, na muške sam mislio.
Nemeš lagano sa Hrvatom.
Prođe i Kadžaja jedva. Mislim da ga Sarksijan sigurno dobija ali bi ovaj bio favorit i za finale.
Inače naši četverci sutra u Segedinu imaju u suštini izborno takmičenje za OI.
Mislim da definitivno može protiv Kamenjaševića ali da protiv Lomadzea ne može i onda bi morao da prolazi repesaž i borbu za treće mesto što realno mislim da ima šansu ali imajući u vidu formu ne bih se kladio na njega nikako
Nemeš dobio na poslednji poen. Ali u kakvoj je formi ove godine, teško mi je da vidim da uzima kvotu.
Trebalo bi da dobije Mađara ali Sarksijan je pretnja.
Jel su u k1 2 kvote? Ako jesu ima Zdelar šansu bar po vremenu. Ali, imaće trku više od 3 takmičara u finalu a sve je danas.
Tibilov ima Namibijca pre Lalaeva.
Zdelar drugi u svojoj grupi, moraće u polufinale, bio je fotofiniš maltene, vodio je celu trku. Šteta.
Treći na kraju.
Pimenov izuzetno nadmoćan u finalu. Druga kvota u veslanju.
Poraz od Danca u četvrtfinalu. Prvi nosilac Španac isto ispao od Hrvata. Šteta.
-
Who's Online 11 Members, 0 Anonymous, 98 Guests (See full list)
Posted
Evo koliko današnji poraz znači. Levajac bi bio u povoljnijem žrebu da je dobio Finca. Ovako će igrati sa Austrijancem u prvoj rundi eliminacija a u drugoj ga čeka odmorni prvi nosilac Španac.