Дефинтивно је да немамо тим за ОИ у мушкој одбојци, и што рече Ненад, тамо се можемо пласирати више грешкама других него својим заслугама. Можемо их лагано прецртати са списка
Ангелина Топић поставила нови национални рекорд на митингу ДЛ у Мароку, 1,98 м. Врло брзо ће она и преко 2 метра
ExpandSto se veslanje tice, pod hitno raspustiti savez. Toliko je loseg ucinjeno za kratko vrijeme da ce se to tesko ispraviti.
Dubl skul ide ne zahvaljujuci odluci saveza vec intervencijom WR. To se nikada nije desilo.
А ја сам мислио да се овакве ствсри дешавају само у тамо неким афричким државама . Стварно срамота
Expand
Cenim tvoj optimizam, ja nekako imajući u vidu ko upravlja ovom državom mislim da do 2028. ovde neće ostati kamen na kamenu :D
Немој тако. До 2028. ћемо имати космодром, три нуклеарке, електричне летеће таксије, села ће међусобно бити повезана метроима и прејебаћемо Јапан по стандарду. Плус бесплатни силикони у устима за све по стандардима великог вође
Нико не помиње хокејаше који пружају сјајне партије на СП дивизије II, група А у Београду. За сада је 4/4 и остао је још дуел са Хрватима за пласман у прву дивизију. Данас су победили УАЕ (за које играју наравно све натурализовани играчи, већином Руси и Белоруси) са 5:2, док су раније били убедљиви и против Исланда, Аустралије и Израела. Хрвате су већ једном убедљиво добили ове године, у квалификацијама за ОИ.
Али је зато бокс избио у први план
Нина је закаснила на мерење јер је наводно промењена локација мерења, а није на време обавештен њен тим о томе. Тако пишу у новинама
Ања као друга у финалу на 400 мешовито
Марину да ставе да буде селектор рукометашица успела би да их квалификује.
Значи прецртали смо и кошаркашице. Штета. Шансе против Бразилки на домаћем терену и против Аустралије су свакако непостојеће.
Остали још ватерполисти и одбојкаши.
|
Teško je bilo šta očekivati što se plivanja tiče. Verovatno jedino Anja i Andrej imaju neku šansu za polufinala, eventualno Nina. Ostalima će to biti nemoguća misija. Biće zanimljivo videti šta muška štafeta može da uradi ovaj put.
Bili bi super kada bi bar neko uspeo da ispliva olimpijsku normu. Mada će nam najbolja prilika za to biti na EP u junu, koje bi trebalo biti u Beogradu (ako nisu promenili odluku).
Imamo i dva takmičara u skokovima u vodu,dva dečaka od 15 i 18 godina. Stariji je osvojio dve bronze na EI prošle godine
Posted
Изазшла је и најновија листа за џудо, након СП. Ништа битније се није мењало за наше. Мајдов, Кукољ, Николић, Перишић и Жабић имају сигурне квоте по пласманима, док Бунчић има континенталну квоту. Не знам колико је још такмичења у оптицају до ОИ, али то је по свему судећи то. Наравно имамо и тим.
Очекујем око стотињак квота. Наравно одбојкаши су прецртани пошто Кубу стићи не могу. Евентуално једино да Аргентина дебаклира у остатку такмичења