Маја Огњеновић и Душан Мандић носиће заставу на отварању
Ја верујем овом Иранцу који се баш разуме у рвање. Он каже да иде наш, па нека буде тако
Медији пишу да су Руси одлучили да повуку цео рвачки тим. Изгледа да је Каџаја ипак упао као замена
На то сам и мислиое
ExpandAnja i zvanicno dobila kvotu.
То смо одавно знали
Нико од атлетичара није искористио шансу на националном да се докопа Париза. Слично је било и на ЕП у воденим спортовима.
Ако сам ја добро рачунао, имаћемо 111 такмичара. Квоте су сигурне за Синанчевића у кугли и за Ању на 400 мешовито. Колашинац ће врв испасти са те последње позиције на листи. Од осталих нико нема шансу ни у атлетици, ни у пливању.
Само 5 атлетичара и 3 пливача (рачунајући само сингл трке) је по мени јако јако слабо
Ања је готово па сигурна што се тиче учешћа.
Тачно сам предосећао да је овако нешто и било у вези са Ланом Пудар
https://www.nezavisne.com/sport/sportovi-na-vodi/Kako-je-Srbija-ostala-bez-Lane-Pudar/842098
Ово шта он ради није радио ни Тито у периоду највеће југословенске диктатуре
Значи то је сада 109 укупно. Остају још да се потврде три квоте за атлетику по ренкингу и једна у пливању за Ању Цревар. Свеукупно 113.
У тенису смо остали на два имена, Ђоковић и Лајовић. Ђере и Кецмановић су одустали. И још се не зна ништа за женски тенис. И то би било то.
Ако је само лигашки део онда су шансе велике. Видим да је неко написао у теми да је једина ситуација која нама не одговара дупли пораз одпо 3:0 и победа Кубе истим резултатом. Сви остали исходинас воде у Париз
Али ако наши изгубе оба меча, и Куба изгуби свој преостали меч, Кубанци ће се пласирати на завршни турнир и аутоматски имају прилику да сакупњ још бодова? Или се за олимпијску листу рачуна само лигашки део?
Са овим временом се без проблема може пласирати у финале у Паризу
Није рекао директно, било је то у фазону тешко да ће ми се уклопити у распоред.
ОКС одустао од квоте у мушком скифу
Edited by NikolaBА Олга ће бити ту негде између 80. и 90. места што ће врв бити довољно кад се одузму одустајања и они који немају право наступа
Ђере неће играти у Паризу, а врло вероватно ни Кецмановић. Ђоковић је неизвесан. Једино је Лајовић рекао да жели да игра. Олга ће вероватно упасти на крају, само је питање да ли ће желети да иде. Тако да би се тенис врло лако могао свести на само једну квоту. Више од три готово сигурно неће бити
Код Амера обично буде отказа у задњи трен. Али небитни су они. Надам се да ће Јокић озбиљно схватити ово и дати све од себе да узмемо медаљу. Сада сам прилично сигуран да ће он и носити заставу на отварању Игара
Јокић ће играти у Паризу
Изгубила и Калухина. Од 20 медаља на ЕП до 0 квота на квалификацијама кратак је пут
Лајовић потврдио да ће учествовати на ОИ.
На ЕП у атлетици иде тим од 16 такмичара. Без Шпановићке, што је јако паметна одлука са њене стране
А ја опет мислим да је доста њих и те како конкурентно за медаље, и уопште ми та цифра од десетак медаља не делује нереално
А добро, не може преко ноћи да се из блата сазида небодер. Наш бокс је био скоро па непостојећи свега пар година уназад. Ваљда ће де ствари променити на боље.
Мада у поређењу са претходним олимпијским циклусом једино су рвање и џудо напредовали. Стрељаштво, кајак, веслање скоро па пропали, теквондо велико разочарење. Од нових спортова ни трага ни гласа. Ни да се мрднемо са места када су базични спортови у питању. Пливање очај живи, атлетика се батрга још увек, гимнастика мртва. О зимским спортовима тек да се не говори.
ExpandIspala i Brankovicka.
Ovu Turkinju je savladala u Bg.
![]()
Spala knjiga na Ninu i Kuluhovu.
Па од њих две се реално и очекивало да се боре за квоте. Само је мало срамота да од њих 10 чак осам изгуби у првом мечу.
-
Who's Online 10 Members, 0 Anonymous, 90 Guests (See full list)
Posted
Ма иакве црне ЗОИ. Па код нас леда више нема како треба ни у фрижидерима. Постали смо егзотика као Јамајка