DaniSRB 899 Posted February 8, 2018 Author #6561 Share Posted February 8, 2018 hace 38 minutos, Jesse_Pinkman) said: Ne znam zasto Gale ne proba sa Serdjom za kateg -57 posto je izvesno da ce se Tijana i Vanja boriti za -48!!! Nekako ne bih voleo da imamo samo 2 tekvondistkinje na OI!! Sto ga neko od novinara ne pita vec jednom sta planira za OI!! medalje sa YOG i Svetskog prvenstva za juniore donese poene za rang listu za OG, videcemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted February 8, 2018 #6562 Share Posted February 8, 2018 4 minutes ago, ChandlerMne said: Dobro pitanje. Serdja je rekla da se sprema za YOG. Znam da je rekla ali mene vise zanimaju OI!! Ne razumem ove sportske novinare, ja imam milion pitanja koje bih postavio a njima kao da je najbitnije sta je Novak jeo, fudbal, Jokic i to je to!! Trgnite se malo, ne vrti se sve oko Novaka i fudbala!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted February 8, 2018 Author #6563 Share Posted February 8, 2018 hace 1 minuto, Jesse_Pinkman) said: Znam da je rekla ali mene vise zanimaju OI!! Ne razumem ove sportske novinare, ja imam milion pitanja koje bih postavio a njima kao da je najbitnije sta je Novak jeo, fudbal, Jokic i to je to!! Trgnite se malo, ne vrti se sve oko Novaka i fudbala!! ispod tih vesti nema komentara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted February 8, 2018 #6564 Share Posted February 8, 2018 2 minutes ago, DaniSRB said: medalje sa YOG i Svetskog prvenstva za juniore donese poene za rang listu za OG, videcemo Nisam znao taj podatak, onda me interesuje i YOG Inace Majdov je slomio prst na nozi pa preskace Pariz, nadam se brzom povratku!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted February 8, 2018 Author #6565 Share Posted February 8, 2018 Ahora, Jesse_Pinkman) said: Nisam znao taj podatak, onda me interesuje i YOG Inace Majdov je slomio prst na nozi pa preskace Pariz, nadam se brzom povratku!! Bar sam tako negde procitala, ali verovatno nije nesto puno videla sam to :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted February 8, 2018 #6566 Share Posted February 8, 2018 1 minute ago, DaniSRB said: ispod tih vesti nema komentara A kakvi su komentari ispod ovih, uglavnom prepiranje da li su Srbi ili Hrvati bolji u sportu ili da li je zvezda bolja od partizana, provuce se tu negde i Vucic!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted February 8, 2018 Author #6567 Share Posted February 8, 2018 Ahora, Jesse_Pinkman) said: A kakvi su komentari ispod ovih, uglavnom prepiranje da li su Srbi ili Hrvati bolji u sportu ili da li je zvezda bolja od partizana, provuce se tu negde i Vucic!! svaki komentar donosi pare pa ti vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted February 8, 2018 Author #6568 Share Posted February 8, 2018 SOS kanal se valjda gasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted February 8, 2018 #6569 Share Posted February 8, 2018 2 minutes ago, DaniSRB said: Bar sam tako negde procitala, ali verovatno nije nesto puno videla sam to :/ Pa recimo za Judo ide solidan broj bodova, videcemo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted February 8, 2018 #6570 Share Posted February 8, 2018 1 minute ago, DaniSRB said: svaki komentar donosi pare pa ti vidi Zato se moj nikada ne objavi jer ih uvek kritikujem DaniSRB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts