Jesse_Pinkman) 335 Posted October 25, 2017 #5811 Share Posted October 25, 2017 http://www.kraljevo.biz/jelena-cetvrta-na-trci-u-kini/ inace kako Jelena i Dusan nisu u razvojnom programu??? I jos jedno pitanje, od kad poeni sa juniorskog SP u judo-u ulaze za seniorsku rang listu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted October 25, 2017 #5812 Share Posted October 25, 2017 8 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: http://www.kraljevo.biz/jelena-cetvrta-na-trci-u-kini/ inace kako Jelena i Dusan nisu u razvojnom programu??? I jos jedno pitanje, od kad poeni sa juniorskog SP u judo-u ulaze za seniorsku rang listu?? Pa nisu zato sto postoji kriterijum po kome je neko u razvojnom programu Ulazi od pre nekoliko godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted October 25, 2017 Author #5813 Share Posted October 25, 2017 10 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: http://www.kraljevo.biz/jelena-cetvrta-na-trci-u-kini/ inace kako Jelena i Dusan nisu u razvojnom programu??? I jos jedno pitanje, od kad poeni sa juniorskog SP u judo-u ulaze za seniorsku rang listu?? zato sto mi kao laici znamo mnogo vise od silnih strucnjaka fale tu i neki sto ispunjavaju kriterijum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted October 25, 2017 #5814 Share Posted October 25, 2017 1 minute ago, dareza said: Pa nisu zato sto postoji kriterijum po kome je neko u razvojnom programu Ulazi od pre nekoliko godina Pa znam da postoji ali opet njihovi rezultati su vredni da budu na ovoj listi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted October 25, 2017 #5815 Share Posted October 25, 2017 4 minutes ago, DaniSRB said: zato sto mi kao laici znamo mnogo vise od silnih strucnjaka fale tu i neki sto ispunjavaju kriterijum Ko fali jos Meni je drago da vise na listi nisu Tatjana i Emir Bekric, neka zasluze da se ponovo nadju na listi!! Zar nije neko ovde napisao da Katarina Simonovic nece vise da se bavi plivanjem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted October 25, 2017 Author #5816 Share Posted October 25, 2017 Just now, Jesse_Pinkman) said: Ko fali jos Meni je drago da vise na listi nisu Tatjana i Emir Bekric, neka zasluze da se ponovo nadju na listi!! Zar nije neko ovde napisao da Katarina Simonovic nece vise da se bavi plivanjem? one dve sto su osovojile u odbojci na pesku, trebale su ove godine biti.......neka kadetkinja u karateu tako je bila napisala na fejsu..........a npr Sabo nije na spisku, a ispunio je A normu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted October 26, 2017 #5817 Share Posted October 26, 2017 Mislim da streljacki savez treba da angazuje nekog dobrog psihologa pred OI, ne razumem katastrofalne rezultate na OI narocito Andree i Mikeca!! Bravo za Andreu ali dzabe sve medalje kada na OI ne moze ni u finale da udje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted October 27, 2017 #5818 Share Posted October 27, 2017 Milica Nikolic je osvojila srebro na Grand Slamu. Sjajna je zaista,pobjede nad vrhunskim imenima,Pareto je savladala iponom. Steta sto nije zlato koje je izgubila jer je imala vise kaznenih poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted October 27, 2017 #5819 Share Posted October 27, 2017 17 hours ago, Jesse_Pinkman) said: Mislim da streljacki savez treba da angazuje nekog dobrog psihologa pred OI, ne razumem katastrofalne rezultate na OI narocito Andree i Mikeca!! Bravo za Andreu ali dzabe sve medalje kada na OI ne moze ni u finale da udje Potpuno si u pravu. Ranije bih bio srecan ovim medaljama a sad mi je svejedno. Kad je najbitnije svi podbace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted October 27, 2017 #5820 Share Posted October 27, 2017 On 25/10/2017 at 12:15, DaniSRB said: Kategorizacija OKS za oktobar Atletika: I kategorija: - Ivana Spanovic III kategorija: - Lazar Anic - Mihail Dudas - Asmir Kolasinac - Amela Terzic Basket 3 na 3: I kategorija: - muski tim Vaterpolo: I kategorija: - muska reprezentacija Veslanje: II kategorija: - dvojac bez kormilara: Nenad Bedjik i Milos Vasic - dubl skul: Marko Marjanovic i Andrija Sljukic Dizanje tegova: III kategorija: - Tamas Kajdoci Kajak: I kategorija: - K2 1000m: Milenko Zoric i Marko Tomicevic - K1 200: Milica Starovic II kategorija: - K1 200m m - k4 500m m - K1 500m z - K2 500m z - K4 500m z III kategorija: - K1 1000m m Karate: I kategorija: - Jovana Prekovic II kategorija: - Marko Antic - Slobodan Bitevic - Jelena Milivojcevic - Sanja Cvrkota - Ivana Comagic III kategorija: - Stefan Joksic - Uros Mijalkovic Kosarka: I kategorija: - muska reprezentacija - zenska reprezentacija Odbojka: I kategorija: - zenska reprezentacija II kategorija - muska reprezentacija Plivanje: III kategorija: - Caba Siladji - Velimir Stjepanovic - muska stafeta 4x100 m slobodno - Katarina Simonovic - Anja Crevar Rvanje: I kategorija: - Viktor Nemes - Kristijan Fris - Davor Stefanek Rukomet: III kategorija: - muska reprezentacija - zenska reprezentacija Sportsko penjanje: I katgorija - Stasa Gejo Streljastvo: I kategorija: - Zorana Arunovic - mesoviti tim: 10m vazdusni pistolj - mesoviti tim: 10m vazdusna puska II kategorija: - Bobana Velickovic - Dimitrije Grgic - Damir Mikec III kategorija: - Andrija Milovanovic - Stevan Pletikosic - Milenko Sebic - Milutin Stefanovic - Ivana Andjusic Maksimovic - Andrea Arsovic Tekvondo: I kategorija: - Tijana Bogdanovic - Milica Mandic - Vanja Stankovic III kategorija: - Milos Gladovic - Drasko Jovanov - Damir Fejzic Tenis: III kategorija: - Novak Djokovic - Nenad Zimonjic Dzudo: I kategorija: - Aleksandar Kukolj - Nemanja Majdov II kategorija: - Milica Nikolic III kategorija: - Jovana Rogic Djeluje skroz korektno. To je to sta se ocekuje u Tokiju. Mislim da je uzas da imamo ovako slabo plivanje i atletiku, bas smo u krizi. U odnosu na Rio mislim da cemo imati znacajno manje atleticara. A i vrijeme je da OKS krene malo ozbiljnije u pricu sa manjim sportovima tipa badminton,macevanje,skokovi u vodu... bas se ne pomjeramo sa mjesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts