website statistics
Jump to content
  • Register/Login on Totallympics!

Sign up to Totallympics to get full access to our website.

Registration is free and allows you to participate in our community. You will then be able to reply to threads and access all pages.

If you encounter any issues in the registration process, please send us a message in the Contact Us page.

We are excited to see you on Totallympics, the home of Olympic Sports!

Recommended Posts

33 minutes ago, ChandlerMne said:

Meni analiza DjukeVB izgleda realno, obzirom na te gubitke poena u zavisnosti od rezultata. Nije mi narocito logicno da nasi porazi 3-2 i pobjeda Kube 3-2 znace isto kao nasi porazi od 3-0 i pobjeda Kube 3-0. 

Treba precizno izracunati svaki scenario.

Kako god bilo, nisam optimista. Prije par nedjelja sam rekao - tesko se vaditi protiv Slovenije i Poljske.

Kuba sa pobedom 3-2 dobija preko 13 bodova, što je i više nego dovoljno da nas prestignu ako mi izgubimo oba meča.

Ako Kuba dobije sutra, moramo i mi bar jednu da dobijemo, a precizno u setovima znaće se večeras posle Italija - Slovenija jer to utiče na naš sutrašnji meč, ali ja se još nisam ni bavio tim slučajem.

Ono što je sada sigurno, Srbija - Poljska 1-1, sada Kuba automatski ispada ako izgubi bilo kojim rezultatom, odnosno nama ne treba više ni set

Pred poslednji dan Srbija 260.07, a Kuba 251.69, u meču Kuba - Poljska pobeda Kube 17.65 - 15.15 - 12.65, poraz 2.35 - 0.01 -0.01, u meču Srbija - Slovenija pobeda Srbije 14.9 - 12.4 - 9.9, poraz 5.1 - 2.6 - 0.1

U slučaju poraza Kube automatski prolazimo, a u slučaju bilo koje pobede Kube dovoljna nam je pobeda 3-2 protiv Slovenije

24 minutes ago, DjukaVB said:

Pred poslednji dan Srbija 260.07, a Kuba 251.69, u meču Kuba - Poljska pobeda Kube 17.65 - 15.15 - 12.65, poraz 2.35 - 0.01 -0.01, u meču Srbija - Slovenija pobeda Srbije 14.9 - 12.4 - 9.9, poraz 5.1 - 2.6 - 0.1

U slučaju poraza Kube automatski prolazimo, a u slučaju bilo koje pobede Kube dovoljna nam je pobeda 3-2 protiv Slovenije

Šteta za peti set danas, da smo osvojili bio bi nam dovoljan samo set od Poljaka protiv Kube da se kvalifikujemo. Kubanci će biti motivisani sutra a mi ćemo teško protiv Slovenije i pune dvorane.

Значи то је сада 109 укупно. Остају још да се потврде три квоте за атлетику по ренкингу и једна у пливању за Ању Цревар. Свеукупно 113. 

У тенису смо остали на два имена, Ђоковић и Лајовић. Ђере и Кецмановић су одустали. И још се не зна ништа за женски тенис. И то би било то.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...