website statistics
Jump to content

Квалификационо пролеће 2024.

Share

Recommended Posts

Нико не помиње хокејаше који пружају сјајне партије на СП дивизије II, група А у Београду. За сада је 4/4 и остао је још дуел са Хрватима за пласман у прву дивизију. Данас су победили УАЕ (за које играју наравно све натурализовани играчи, већином Руси и Белоруси) са 5:2, док су раније били убедљиви и против Исланда, Аустралије и Израела. Хрвате су већ једном убедљиво добили ове године, у квалификацијама за ОИ. 

10 hours ago, NikolaB said:

Нико не помиње хокејаше који пружају сјајне партије на СП дивизије II, група А у Београду. За сада је 4/4 и остао је још дуел са Хрватима за пласман у прву дивизију. Данас су победили УАЕ (за које играју наравно све натурализовани играчи, већином Руси и Белоруси) са 5:2, док су раније били убедљиви и против Исланда, Аустралије и Израела. Хрвате су већ једном убедљиво добили ове године, у квалификацијама за ОИ. 

Gledao sam ih ja prosle godine u 1B diviziji. Uopste nisu bili losi, dobro su igrali prakticno protiv svih tako da bi bila steta da ostanu u drugoj diviziji. Koliko se ulaze u hokej, oni su fenomenalni.

Вељко Ћук 6 од 6 у групи!

12 hours ago, nenad said:

Kad se nisam šokirao kad sam video da je Arkan junior prošao u polufinale, nisam ni znao da je u reprezentaciji. 

Погледао сам неке борбе из ранијих рунди... Лик у првом колу ладно ухватио дабл лег и бацио противника на под. Импресивно обзиром на рукавице, али ме чуди да се за то у боксу не добија дисквалификација.

10 hours ago, NikolaB said:

Мени се мало смучило после онаквог краја клупске сезоне, па делом због тога нисам ни гледао СП. Спорт им је на ивици опстанка у Србији, а они праве онакве глупости. Баш ми је драго ми је да цео тај циркус није пореметио екипу и да играју добро.

8 minutes ago, pedja789 said:

Вељко Ћук 6 од 6 у групи!

On uvek bolje rezultate ima u grupi, bar onoliko koliko sam ja pratio i onda u eliminacijama padne. Videćemo sad. 

Pimenov je bio dosta ubedljiv u polufinalu, sad bi već bilo veliko iznenađenje da ne uzme kvotu. 

45 minutes ago, nenad said:

On uvek bolje rezultate ima u grupi, bar onoliko koliko sam ja pratio i onda u eliminacijama padne. Videćemo sad.

Истина, више пута се десило да буде први у групи, па испадне одмах у елиминацијама, негде и разумљиво то је скоро па други спорт. Сад је кренуо добро, ушао је међу 8. Ја сам умерени оптимиста, за Токио је на овом турниру био близу, завршио као трећи. Мада биће тешко, у 1/4 иде на сребрног са Европских игара прошле године.

Јана Гријак 1 од 5.

Добро се борио, надам се да ће наставити и у следећем циклусу. Ваљало би да каријеру употпуни барем једним одласком на Игре.

У Загребу се, према очекивању, за нас други дан завршио пре финалног блока. Јована Чакаревић уписала победу. Шогенов пријатно изненадио, победио Латишева, који важи за великог талента, а и против Григалашвилија је пружио добру борбу. Мада је Тато слабио радио тај меч, личио ми је на Мајдова, ширио руке на судијске одлуке, уместо да напада покушао да навуче казне противнику. На крају Ислам није ни имао среће, није успео да ишчупа рукав, а овај му је спаковао џуџи брзином муње.

Сутра седморо наших. Игор Врачар има Словенца у првој рунди, добар противник да покаже да ли је сазрео за овај ниво. Ако прође у 1/8 је без шанси.

У -100 обојица имају добар жреб. Од Кукоља очекујем да дође до 1/4, где би га чекао Каниковски - Рус са две главе и четири руке. Може да се умеша у борбу за медаљу. Дошен у 1/8 има Корела, којег никад није победио, али мислим да има шансе ту, 1/4 - Адамиан.

Брашњовић добио Естонца, који је класа борца коју би Брашњовић требао да почне да побеђује редовно. Надам се да га видимо фокусираног као у децембру на Лиги шампиона, ако дође такав може далеко.

Мајдова је тешко оценити, опет се враћа из повреде, опет је дуго био без такмичења. Жреб је добар, као да га је бирао. Мајдова којег смо гледали у последњим појављивањима, до 1/2 не може да добије нико. Али опет, велико је питање каквог Мајдова ћемо гледати. Иначе, Јермен којег има у првом колу је био кадетски првак света, мислим да је Граховца победио тад.

У -78 имамо Милицу Цвијић, слабо пратим ту категорију, не верујем да има неке шансе против Рускиње. Милица Жабић ће вероватно исто на Рускињу, која је међу неносиоцима једна од ретких која може да јој направи проблем. Против Хершко је везала неколико пораза, па ће тешко даље од 1/4. Ни потенцијално укрштање за репесаж није сјајно, али треба прво доћи дотле.

Poznat je sastav za kvalifikacije u kajaku i kanuu.

K1 1000 - Bojan Zdelar

C1 200 - Tijana Arsic

K2 500 - Holpert, Dragosavljevic

K2 500 - Bedec, Urtajl.

Tesko je nesto prognozirati. Svakako da je najblizi kvoti muski K2. Zdelar me nije impresionirao, konkurencija je jaka, ne dajem velike sanse.

Zenski dvojac je misterija za mene, narocito ova Urtajl, za mene je nepoznata. Bile su za sekundu brze od pratilaca, ali one su nova posada, sastavljena tek za kvalifikacije, sa malo trka, ne djeluje obecavajuce.

Arsicka nema sanse.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...