website statistics
Jump to content

Varljivo leto 2023.

Share

Recommended Posts

Odlican jutarnji deo na u20 EP, Mejra kao prva prolazi u finale 3000m stipl, mislim da nije konkurentna za medalju ali je ovo odlican rezultat za zapostavljenu disciplinu kod nas!

Aldin takodje u finalu 3000m kao i Angelina, Zorana Rokavec je stala na 167 i razocaravajuci nastup za nju

34 minutes ago, Jesse_Pinkman) said:

Odlican jutarnji deo na u20 EP, Mejra kao prva prolazi u finale 3000m stipl, mislim da nije konkurentna za medalju ali je ovo odlican rezultat za zapostavljenu disciplinu kod nas!

Aldin takodje u finalu 3000m kao i Angelina, Zorana Rokavec je stala na 167 i razocaravajuci nastup za nju

Aldin ipak nije u finalu, izgleda da je bila neka greska jer je bio 8. u svojoj kval grupi sada stoji 9., steta ali ipak je mladji dosta od svoje konk!

9 hours ago, pedja789 said:

Иначе, за Загреб на списку учесника за сад нема Ање Обрадовић, а њој највише требају бодови. Ту је Николина Нишавић (-52, 2004), за коју већ неко време мислим да би требало да добије шансу на сениорским турнирима. Неколико девојака 2003-04, не само да активно учествују, већ и праве солидне резултате на ИЏФ туру.

Potpuno se slazem, treba im dati sansu. 

Anja nazalost tesko moze da ponovi Tokio, treba onda vec razmisljati o 2028 i nekim drugim imenima. 

Ono sto se mora raditi je podmladjivanje u svim kategorijama. A Kukolj i Bojan su presli 30tu, Milica Zabic je mislim blizu 4. decenije, nije ni Milica Nikolic premlada. 

Mogu oni da budu sjajni i u narednim godinama ali treba dodavati te mlade takmicare, ako postoje uslovi za to. Znam da imamo i sasvim dobre juniore muskarce, osvajali su medalje na juniorskom turu. Pa pokusati povremeno i sa njima.

35 minutes ago, ChandlerMne said:

Mogu oni da budu sjajni i u narednim godinama ali treba dodavati te mlade takmicare, ako postoje uslovi za to. Znam da imamo i sasvim dobre juniore muskarce, osvajali su medalje na juniorskom turu. Pa pokusati povremeno i sa njima.

Мајдов написао да није био спреман и да је ишао у Будимпешту само по бодове. Враћа се за 2 месеца, значи прескаче Загреб. Лепо би било да Радуљ добије шансу. Он је најбоље рангиран међу јуниорима, а јако мало сениорског искуства има, не сећам се да сам га гледао чак ни на првенству Србије. Ишао је у Линц на ГП, али тамо баш није имао среће са жребом, тако да има само једну сениорску борбу.

54 minutes ago, ChandlerMne said:

Anja nazalost tesko moze da ponovi Tokio, treba onda vec razmisljati o 2028 i nekim drugim imenima.

Ја се још увек надам да ће Ања (или њена сестра) да дођу до квоте, због тимског такмичења. 

20 minutes ago, pedja789 said:

Мајдов написао да није био спреман и да је ишао у Будимпешту само по бодове. Враћа се за 2 месеца, значи прескаче Загреб. Лепо би било да Радуљ добије шансу. Он је најбоље рангиран међу јуниорима, а јако мало сениорског искуства има, не сећам се да сам га гледао чак ни на првенству Србије. Ишао је у Линц на ГП, али тамо баш није имао среће са жребом, тако да има само једну сениорску борбу.

Ја се још увек надам да ће Ања (или њена сестра) да дођу до квоте, због тимског такмичења. 

Kao juniorka je bila bolja od Fazliu a ova sada osvaja master, ne znam u cemu moze biti problem, nedostatak motiva posle osvajanja bronze na SP ili sta

3 hours ago, pedja789 said:

Povreda je Majdova bas osakatila, puno se muci, iako se vidi trud i zelja. Zato bih volio da valorizuje sve, makar nastupom na OI, kakav god rezultat da tamo postigne. Uostalom, postigao je on dosta toga vec, nista mu se nema zamjeriti.

Dano Pantic je davno bio nas najbolji dzudista a imao je svega jednu bronzu sa EP. Nemanja je daleko nadmasio njega, sve sto postigne do kraja karijere je bonus, slag na torti. 

Stalno zaboravljam prezime Radulj, a znam da je ovdje cesto spominjan. Da, veliki je talenat, racunam da ce biti vrlo konkurentan i u seniorima. 

3 hours ago, pedja789 said:

се још увек надам да ће Ања (или њена сестра) да дођу до квоте, због тимског такмичења

Jovanu bas odavno nisam pratio, znam samo da se udala i promijenila prezime.

Ovo poslednje sto sam pratio, djelovalo je poprilicno slabo. 

Anja je vec duze van forme, zapravo od 2021 g, ako se dobro sjecam. Bas joj trebaju rezultati a konkurencija joj je sve bolja. Dosta pratim tu njenu kategoriju, mnogo sjajnih djevojaka je zgusnuto u prvih 20. 

Volio bih da posaljemo tim, to bi bilo sjajno.

Sta nam zapravo treba za to?

Одбојкаши U19 после два пораза (Египат, Аргентина), победили Костарику и САД. Сутра у 1/8 против Ирана.

3 hours ago, Jesse_Pinkman) said:

Kao juniorka je bila bolja od Fazliu a ova sada osvaja master, ne znam u cemu moze biti problem, nedostatak motiva posle osvajanja bronze na SP ili sta

Али је у међусобним дуелима углавном Фазлиу била боља. Мислим да је рано да јој понестане мотива, има само 23 године, сем те бронзе на СП, од резултата вредних помена на сениорском нивоу има једно пето место на Туру.

15 minutes ago, ChandlerMne said:

Jovanu bas odavno nisam pratio, znam samo da se udala i promijenila prezime.

Ovo poslednje sto sam pratio, djelovalo je poprilicno slabo. 

Од повратка после порођаја, на домаћој сцени нема пораз, ни у -63, ни у -70. На међународној, слично као Ања у овом циклусу, на континенталним опенима и куповима узима медаље, на ИЏФ туру не иде даље од другог кола. Једино што је Ања била активнија.

27 minutes ago, ChandlerMne said:

Volio bih da posaljemo tim, to bi bilo sjajno.

Sta nam zapravo treba za to?

Треба нам по један такмичар у свакој од 6 група категорија: Ж-57 (-48, -52, -57), Ж-70 (-57, -63, -70), Ж+70 (-70, -78, +78), М-73 (-60, -66, -73), М-90 (-73, -81, -90), М+90 (-90, -100, +100). Једино не знам да ли је ограничен број тимова, или свако ко оствари норму има тим на ОИ.

Ми то имамо и без Ање, јер Марица Перишић упада и у -70 групу, а за -57 имамо кога већ одаберу из -48. Али онда долазиш у ситуацију да или почнеш меч без -70, и да одмах губиш 0-1, или да -48 ради против -57, а Марица да ради против -70 и да вероватно изгубиш обе борбе. Нама је за то такмичење хендикеп и недостатак правог тешкаша, али и сам наступ тамо би била сјајна ствар. То је и један од разлога због којег би више волео да видим Дошена на ОИ него Кукоља. Дошен има више искуства против тешкаша, јер сваке године за свој клуб у Лиги шампиона ради против тешкаша. Док Кукољу у овој фази каријере ни најмање не требају сусрети са људима од 150 кг.

Кад сам код тешкаша, Игор Врачар је пријављен за Загреб, солидне резултате је имао на Европским куповима ове године (злато у Дубровнику, бронза у Мадриду).

Сад кад је Дошен у "зеленом", Ања је у континенталној квоти. Писао сам раније, идеалан сценарио би био да и Ања уђе у "зелено", да би се та континентална квота отворила за Филипа Јовановића, јер нам тренутно -73 групу попуњава -66 (Бунчић).

2 hours ago, Jesse_Pinkman) said:

Sve tri devojke prosle u finale troskoka, Boberic sa LR 13.51:yes

Ово ме баш пријатно изненадило! Више од пола метра боље у односу на првенство Србије, које је било недавно. Александрија пребацила квалификациону норму из првог покушаја 13.48, један цм испод личног рекорда.

8 hours ago, pedja789 said:

Ово ме баш пријатно изненадило! Више од пола метра боље у односу на првенство Србије, које је било недавно. Александрија пребацила квалификациону норму из првог покушаја 13.48, један цм испод личног рекорда.

Top je najavio da je Boberic tempirala formu za EP, videcemo da li moze i dalje😁

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...