Майкл 561 Posted August 29, 2017 #5321 Share Posted August 29, 2017 Janko Kakav meč, kakav preokret, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted August 29, 2017 #5322 Share Posted August 29, 2017 Ne znam da li je iko pomenuo, ali Nastasjija Gvozdić će učestvovati na SP u ritmičkoj gimnastici Naravno Milena Reljin je trenira Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted August 30, 2017 #5323 Share Posted August 30, 2017 I Rogic je uradila ono sto se od nje ocekivalo. Dosla je do Japanke. Sve preko toga je uspeh. Ali nasi bas nemaju srece sa zrebom. Japanka u 48 zlato, Buncic se borio sa Korejcem koji je bio 5. na kraju. A Jovana ce sa ovom Japankom koja ce uzeti medalju verovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted August 30, 2017 #5324 Share Posted August 30, 2017 http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/borilacki-sportovi/ocaran-srbijom-uzbekistanac-se-bori-za-nasu-zemlju-cilj-je-olimpijsko-zlato-u-tokiju/g2gfrxs Dareza je vec spominjao ovo ali evo i zvanicno!! Jel Gale trenira Draska i Milosa, nekako sam vise za to da nas oni predstavljaju nego ovaj ali ae!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted August 30, 2017 #5325 Share Posted August 30, 2017 6 hours ago, dareza said: I Rogic je uradila ono sto se od nje ocekivalo. Dosla je do Japanke. Sve preko toga je uspeh. Ali nasi bas nemaju srece sa zrebom. Japanka u 48 zlato, Buncic se borio sa Korejcem koji je bio 5. na kraju. A Jovana ce sa ovom Japankom koja ce uzeti medalju verovatno. Japanka je uzela srebro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted August 30, 2017 #5326 Share Posted August 30, 2017 17 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/borilacki-sportovi/ocaran-srbijom-uzbekistanac-se-bori-za-nasu-zemlju-cilj-je-olimpijsko-zlato-u-tokiju/g2gfrxs Dareza je vec spominjao ovo ali evo i zvanicno!! Jel Gale trenira Draska i Milosa, nekako sam vise za to da nas oni predstavljaju nego ovaj ali ae!! Ali on zivi ovde 3 god tako da nemam nikakav problem oko njega. Nismo ga uvezli Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted August 30, 2017 Author #5327 Share Posted August 30, 2017 18 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: http://sport.blic.rs/ostali-sportovi/borilacki-sportovi/ocaran-srbijom-uzbekistanac-se-bori-za-nasu-zemlju-cilj-je-olimpijsko-zlato-u-tokiju/g2gfrxs Dareza je vec spominjao ovo ali evo i zvanicno!! Jel Gale trenira Draska i Milosa, nekako sam vise za to da nas oni predstavljaju nego ovaj ali ae!! videcemo jel bolji od Gladovica, u njegovoj je kategoriji ja mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted August 30, 2017 #5328 Share Posted August 30, 2017 19 minutes ago, Майкл said: Japanka je uzela srebro A sto je najgore Jovana je izgubila svojom greskom i to nekoliko s pre kraja meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted August 30, 2017 #5329 Share Posted August 30, 2017 7 minutes ago, dareza said: Ali on zivi ovde 3 god tako da nemam nikakav problem oko njega. Nismo ga uvezli Da ne govorimo o tome da je iz naše škole, tj. Galetove dareza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted August 30, 2017 #5330 Share Posted August 30, 2017 Ne, Gale ne trenira nikoga ko nije kod njega u klubu. Jedino kada su na pripremema svi zajedno pa ih tada trenira. On trenira samo takmicari iz svog kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts