website statistics
Jump to content

Загальне обговорення

Recommended Posts

Дуже цікава заява. По ідеї, сьогодні-завтра навіть може зявитися.

І точно, що до кінця тижня. Але не ясно, хто там буде. Можливо, лише теніс, якщо про росіян мова йде.

—Другий список атлетів з нейтральним статусом, які виступатимуть на Олімпіаді в Парижі, буде опубліковано найближчим часом на сайті організації, заявили в прес-службі МОК «Матч ТБ».

48 minutes ago, Art Art said:

Дуже цікава заява. По ідеї, сьогодні-завтра навіть може зявитися.

І точно, що до кінця тижня. Але не ясно, хто там буде. Можливо, лише теніс, якщо про росіян мова йде.

—Другий список атлетів з нейтральним статусом, які виступатимуть на Олімпіаді в Парижі, буде опубліковано найближчим часом на сайті організації, заявили в прес-службі МОК «Матч ТБ».

Дуже цікаво. Може бути і сьогодні навіть.

Я думаю, що виправлять велоспорт і боротьбу + можуть додати теніс та академічне веслування.

Теоретично, і стрільба може бути - там троє білорусів треба тільки оцінити.

Дзюдо, плавання, каное, п`ятиборство навряд чи можуть встигнути. Хоча...

2 minutes ago, avlar said:

Дуже цікаво. Може бути і сьогодні навіть.

Я думаю, що виправлять велоспорт і боротьбу + можуть додати теніс та академічне веслування.

Теоретично, і стрільба може бути - там троє білорусів треба тільки оцінити.

Дзюдо, плавання, каное, п`ятиборство навряд чи можуть встигнути. Хоча...

а що в боротьбі вони будуть правити? ще когось відсторонять? Маміашвілі ж казав, що заміни їм робити не можна вже, дозаявляти когось - теж

3 minutes ago, Art Art said:

а що в боротьбі вони будуть правити? ще когось відсторонять? Маміашвілі ж казав, що заміни їм робити не можна вже, дозаявляти когось - теж

Чумікрву приберуть зі списків. До речі, НОК білорусі так і промовчав щодо участі своїх спортсменів. Судячи з усього, мовчки відправлять всіх, хоча грозилися не посилати тих, хто не виграв квоти особисто

За моїми підрахунками, для континентальної квоти Савицькому, треба бан Лілуашвілі. Але в неї звязків з армією нема. А участь в турнірі на честь 70-річчя Путіна МОК може не врахувати.

В когось є якісь інші підрахунки, більш оптимістичні?)

24 minutes ago, Art Art said:

За моїми підрахунками, для континентальної квоти Савицькому, треба бан Лілуашвілі. Але в неї звязків з армією нема. А участь в турнірі на честь 70-річчя Путіна МОК може не врахувати.

В когось є якісь інші підрахунки, більш оптимістичні?)

Я взагалі не візьмуся це порахувати - там посунеться стільки людей )

Але новини, звісно, приємні з боротьби - це ж треба було таке утнути. 

1 minute ago, avlar said:

Я взагалі не візьмуся це порахувати - там посунеться стільки людей )

Але новини, звісно, приємні з боротьби - це ж треба було таке утнути. 

Лише нам з цього, в плані квот, жодної користі ))

4 minutes ago, Art Art said:

Лише нам з цього, в плані квот, жодної користі ))

Арчая буду мати 2 ))

Мені досі цікаво, чому наша федерація говорила про потенційні нові 3 квоти за перерозподілом.

Плюс під час презентації олімпійської форми пролунало у фоні від наших веслувальників, що АІНівці можуть не поїхати.

2 minutes ago, avlar said:

Арчая буду мати 2 ))

Мені досі цікаво, чому наша федерація говорила про потенційні нові 3 квоти за перерозподілом.

Плюс під час презентації олімпійської форми пролунало у фоні від наших веслувальників, що АІНівці можуть не поїхати.

Може у Вікіпедії прочитали. В нас там взагалі 4 квоти 

Share

• Create New...