website statistics
Jump to content
  • Register/Login on Totallympics!

Sign up to Totallympics to get full access to our website.

Registration is free and allows you to participate in our community. You will then be able to reply to threads and access all pages.

If you encounter any issues in the registration process, please send us a message in the Contact Us page.

We are excited to see you on Totallympics, the home of Olympic Sports!

Recommended Posts

ОКС се вероватно неће огласити без верификације МОК-а

Just now, Jesse_Pinkman) said:

Ovo sto rade je totalna zbrka, verujem da ce ista situacija i biti 2028 narocito jer je u Americi!

Ne znam ko dobija kvotu ako se oduzme kvota i u streljastvu

Претпостављам да би се у том случају делиле према ренкингу, што је процедура и када се неки од савеза одрекне квоте

Trenutno imamo 94 kvote

Sutra odbojkasi imaju verovatno odlucujucu utakmicu sa Kubom za OI

U atletici Sinancevic je siguran, Kolasinac i Bibic verovatno i male sanse Jovancevic i Marija

Kadzaja je u igri jos za kvotu ako se oduzmu kvote Rusima i Belorusima

Stasa ima male sanse

Lupulesku ceka samo potvrdu kvote, Sabina je bila blizu jedino ako neka odustane

Za tenisere ne znam, Novak i Dusan sigurno plus mozda Kecmanovic, Olga i Krunic

Kako je krenulo ovo je super, tekvondo se digao iz pepela:lol: jos kad bi bila jedna medalja! Po meni jedino fali kvota Teodore Vukojevic

OKS objavio da su Novak i Lajović prihvatili učešće na igrama i da imamo dva tenisera ( samo )!

14 minutes ago, Jesse_Pinkman) said:

Trenutno imamo 94 kvote

Sutra odbojkasi imaju verovatno odlucujucu utakmicu sa Kubom za OI

U atletici Sinancevic je siguran, Kolasinac i Bibic verovatno i male sanse Jovancevic i Marija

Kadzaja je u igri jos za kvotu ako se oduzmu kvote Rusima i Belorusima

Stasa ima male sanse

Lupulesku ceka samo potvrdu kvote, Sabina je bila blizu jedino ako neka odustane

Za tenisere ne znam, Novak i Dusan sigurno plus mozda Kecmanovic, Olga i Krunic

Kako je krenulo ovo je super, tekvondo se digao iz pepela:lol: jos kad bi bila jedna medalja! Po meni jedino fali kvota Teodore Vukojevic

U pravu si za Teodoru, to je nažalije!

A u atletici može svašta da bude. Državno nosi 100 bodova. Ako Vilagoš ne bude učestvovala ( a valjda će za toliko da završe ) Marija uzima sigurno kvotu. Možda isto urade sa Anićem i sa još nekim. Videćemo.

1 minute ago, Vladimir said:

U pravu si za Teodoru, to je nažalije!

A u atletici može svašta da bude. Državno nosi 100 bodova. Ako Vilagoš ne bude učestvovala ( a valjda će za toliko da završe ) Marija uzima sigurno kvotu. Možda isto urade sa Anićem i sa još nekim. Videćemo.

Nije sigurno, treba joj dobra daljina a i sve zemlje imaju DP! Lazar mislim da nema sanse

8 minutes ago, Vladimir said:

OKS objavio da su Novak i Lajović prihvatili učešće na igrama i da imamo dva tenisera ( samo )!

Ja mislim da ce na kraju moci i Krunicka i Olga da upadnu ali mozda ne zele da igraju

Барна феноменалан са 48.04 и другим временом до финала.

Са Милаком, Неметом и Рапсисом за медаљу, пошто Поповићи сигурно иде до злата. 

1 hour ago, Jesse_Pinkman) said:

Ja mislim da ce na kraju moci i Krunicka i Olga da upadnu ali mozda ne zele da igraju

Нисам сигуран да ли ће Алекс играти због заштићеног ренкинга, вероватно би у том случају морала да прескочи Вимблдон. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...