Toliko o tome hahahahah kakva olimpijada jebem ti sunce
Kajakaši prvi u kvalifikacijama
Možda je ovo dan koji nam okreće Igre :D
Ko nas je blagoslovio i obećao 15 medalja dobro da smo i ovo uzeli.
Nešto je baskuzluk, nešto je da bi uradio nešto moraš prvo da se pojaviš na takmičenju, Angelinina povreda je baš amaterska recimo. Mada ne krivim je, dete je. Ali treba tu da bude neko pametniji možda od Dragutina da radi sa njom onda.
Basketaši se nisu ni pojavili, tj pojavili su se ali su verovatno očekivali da će na ime da dobiju utakmice.
ExpandJeste, osim Vargas i Gunes ili kako joj je vec ime Turska je prosjecan tim, a tako ih je fino uigrao da su postali ozbiljan tim.
U globalu, ko vodi ovaj savez, ima debeli problem sa mozgom.
Poslati B tim u LN, odigrati 3 pripremna meca sa 15 dana priprema, napraviti taktiku - svaka lopta na Tijanu. I ocekuju medalju.
Mogu one da je osvoje, ali samo na individualni kvalitet. Ni trener ni Savez nikakve uloge tu nemaju.
Bojim se da je to priča celih OI za naše sportiste.
Ne sviđa mi se ovaj žabar nikako. Onaj prošli je rekao bih bolji iako svi misle suportno.
Rumuni koji su prošli kao treći iz polufinala samo zato što je Pimenov stao su osvojili zlato danas.
ExpandHvala
Pa eto vidis....niko od njih nije bio kandidat za medalju vec lep plasman
Milica i Jovana su u rangu loseg nastupa, ne moze se reci uzasnog ali nijedna ni druga nisu bile kandidati za medalju....Milica na Sp nikad nije mogla preko 5. mesta (one Gran Prije i Masterse ne treba uzimati za ozbiljno), a Jovana nikad u finalu sp...
Andrej i plivaci su se potrosili na Ep....ali eto njima je to ep bila jedina sansa za zlato....vrv im nije ni zao....i on bi sigurno voleo da je u finalu Oi ali eto...negde se moralo zrtvovati....koliko plivaca nikad nista ne osvoji
A Marica i Strahinja su bili odlicni....najbolje od sebe su dali, samo su protivnici bili malo bolji
Slažem se za sve što si napisala osim za plivače. Da se stavi priorite na trećepozivno evropsko prvenstvo umesto OI, to je odraz stanja u državi. Isto kao SP u boksu gde se osvoji gomila medalja jer eto nekome tako odgovara a onda na drugom kvalifikacionom turniru ne uzme niko kvotu. Od Andreja sam očekivao da je iznad toga, ali izgleda nije.
Šteta
Ni blizu. Ako Kazahstanac izgubi za olimpijsku medalju treba da dobije desetog, jedanaestog i dvadesetog šestog na svetu. Teško da može lakše.
I ja ne znam dal sam upalio naše na 2 minuta.
Gledaću i košarku na Eurosportu bez komentatora
Naši sportski novinari su bukvalno najgori na svetu. Rale Simić kad zavrišti dobro ide Čaba Silađi a on završi osmi ubedljivo što vidi svako sa jednim okom u glavi..
Užasan je ovo žreb za Novaka. Ebden, Nadal, Fils u prva 3 kola. Pa Cicipas pa Zverev... Imajući u vidu formu i spremnost...
Ko ima MTS kablovsku od 331 su novi Eurosport kanali od 3 do 9.
Bacih pogled na RTS za ovaj -2 dan Igara, prenose 2 fudbala, jedan u 3, jedan u 9 i to je to. Za koji im moj služi onaj drugi kanal, mogli su neki ragbi prikazati tamo bar mada kontam da niko ne zna pravila. Ja sam na maxu svakako, jebe mi se, ali ipak se svaki put isčudim kakvi su to diletanti.
Edited by nenadNaša najbolja šansa u streljaštvu je mix Zorane i Damira. Tu jednostavno kvalitet bi trebalo da dođe do izražaja ali sa druge strane kad gledaš, dovoljno je da jedan od njih podbaci taj dan i ne vredi ništa. Saznaćemo uskoro, svakako streljaštvo nam je prva šansa za medalju i jedina realna na startu Igara, sve ostalo moramo da čekamo dosta duže..
-
Who's Online 8 Members, 0 Anonymous, 123 Guests (See full list)
Posted
Opet ćemo ući u istu priču bespotrebno. Ovaj narod sve više naginje ka bolesnom, ko nas predstavlja, kako se živi ovde, koliko smo kao nacija isfrustrirani i iskompleksirani, kakve su nam buduće generacije, nema ovom narodu ništa dobro, bez obzira dal osvoji 10 ili 2 medalje. One su samo pokriće za neke ljude koji se nikad nisu bavili sportom, nemaju pojma šta je sportski duh. Sportski duh nije da ti nazivaš Federera i Nadala pogrdnim imenima samo jer su konkurenti Đokoviću, da pričaš kako se Ameri dopinguju jer eto bolji su u košarci, da frustracije zbog izgubljenih ratova devedesetih lečiš kroz sport da imaš više medalja od Hrvata dok obeležavaš Oluje i hvališ se porazima. Meni je fizički muka od ove države, od medija, novinara, od prosečnog Srbina. Da imam mogućnost pobegao bih sutra iz ove zemlje ne zbog sebe nego zbog neke dece za koju ne bih želeo da odrastaju u ovoj toksičnoj sredini.