ChandlerMne 1,037 Posted September 13, 2016 #3181 Share Posted September 13, 2016 23 hours ago, dareza said: Tesko da moze da skupi poene ona za Tokio. Sanse za to su bas male. Najvise se poena skuplja na Gp turnirima, a tu mozes da ides samo ako si u top 32. A nije lako doci do 32 kad kreces od nule. Neka se ona sprema za yog, to je sad verovatno prioritet. Tijana je sebi prakticno i osigurala Tokio. Dovoljno ce biti da osvoji jos neku medalju do 2020. A naravno da hoce. Milica ce verovatno biti opet u 6. Koliko sam skontao Gale je rekao da ce pokusati i Anu Bajic da kvalifikuju. Ja bih predlozio da Ana ode u +67, a Milica da spusti kilazu ako je to moguce. Posto mislim da bi se obe mnogo bolje snasle u novim kategorijama. Ana i ima medalje sa SP i EP u teskoj kategoroji, dok se nije najbolje snasla u -67. Treba razmišljati u tom smjeru. Mada je on spomenuo i Gladovića, Radmilovićku. Sigurno da su 7-8 imena u konkurenciji a 4-5 će imati realnu šansu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted September 13, 2016 Author #3182 Share Posted September 13, 2016 mislim da cemo imati jednog sjajnog igraca za badminton.....Sergej Lukic ima 13 godina, a osvaja medalje na tunirima za igrace do 17 godina (visoko je kotiran na European Circuit-u) za igrace do 17 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted September 13, 2016 #3183 Share Posted September 13, 2016 1 hour ago, DaniSRB said: mislim da cemo imati jednog sjajnog igraca za badminton.....Sergej Lukic ima 13 godina, a osvaja medalje na tunirima za igrace do 17 godina (visoko je kotiran na European Circuit-u) za igrace do 17 godina Petrović je ove nedelje ušao među 300 najboljih u seniorskom singlu, Luka Milić je među pedeset najboljih juniora. Budućnost u badmintonu ne deluje tako loše Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted September 14, 2016 Author #3184 Share Posted September 14, 2016 10 hours ago, Майкл said: Petrović je ove nedelje ušao među 300 najboljih u seniorskom singlu, Luka Milić je među pedeset najboljih juniora. Budućnost u badmintonu ne deluje tako loše Dragoslav je senior oko godinu dana ne znam da li nam je ovo najbolji plasman do sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted September 14, 2016 Author #3185 Share Posted September 14, 2016 A jel imamo neke talente za karate da imaju oko 20 godina i manje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted September 14, 2016 #3186 Share Posted September 14, 2016 6 hours ago, DaniSRB said: Dragoslav je senior oko godinu dana ne znam da li nam je ovo najbolji plasman do sada Dobro, ali finansije su i dalje mali problem Ali on je ušao u seniore 2 godine ranije, tako da je ovo sjajno on je po godinama i dalje junior. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted September 14, 2016 Author #3187 Share Posted September 14, 2016 1 minute ago, Майкл said: Dobro, ali finansije su i dalje mali problem Ali on je ušao u seniore 2 godine ranije, tako da je ovo sjajno on je po godinama i dalje junior. do 19 su juniori ja mislim posle juniorskog EP on je krenuo na seniorske turnire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted September 14, 2016 #3188 Share Posted September 14, 2016 3 minutes ago, DaniSRB said: do 19 su juniori ja mislim posle juniorskog EP on je krenuo na seniorske turnire Dobra je to odluka, mislim, on je odavno bio iznad svoje generacije u Evropi, sada je sve bolji na seniorskom turu, bar ima po jednu pobedu na svakom turniru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted September 14, 2016 #3189 Share Posted September 14, 2016 Dimitrijević uzeo bronzu u bacanju koplja T13 uz PB! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted September 14, 2016 #3190 Share Posted September 14, 2016 Laslo je obezbedio novu medalju, videćemo da li će biti srebro ili bronza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts