website statistics
Jump to content

Postolimpijsko leto 2024.

Share

Recommended Posts

Vjerovatno ce selektor odbojkasa biti Slobodan Kovac. Mislim da je to dobro rjesenje. Ne ocekujem previse ali mu treba dati sansu, makar za 2032.

Inace, bivsi selektor odbojkasica je rekao ono sto sam nekada davno rekao na forumu, da je greska sto djevojke prije OI nisu imale ozbiljno takmicenje u punom sastavu. Po njemu, to je bio zahtjev odbojkaskog saveza.

Zaista nenormalno.

On 9/21/2024 at 9:32 PM, dobar_73 said:

Žestoka povreda Jovane Stjepanović :cry::cry::cry:

Nadam se da se brzo oporavi 

Ipak je Jovana prijavljena za SP za Juniore. 

Imamo ukupno 10 takmičara.

15 hours ago, ChandlerMne said:

Vjerovatno ce selektor odbojkasa biti Slobodan Kovac. Mislim da je to dobro rjesenje. Ne ocekujem previse ali mu treba dati sansu, makar za 2032.

Inace, bivsi selektor odbojkasica je rekao ono sto sam nekada davno rekao na forumu, da je greska sto djevojke prije OI nisu imale ozbiljno takmicenje u punom sastavu. Po njemu, to je bio zahtjev odbojkaskog saveza.

Zaista nenormalno.

Jeste žao za naše odobojkašice ali šta ćemo sad. Imamo dosta mladih nada i trebamo gledati u napred za LA

2 hours ago, dobar_73 said:

Dali neko zna dali je Tijana Bogdanović završila njenu karijeru ili samo uzima pauzu?

Nisam mogao da nadjem nista o tome.

Ali racunaj da je blize ova prva opcija. U LA bi imala 32 godine, a to je za tekvondo bas puno.

Kratak osvrt na tekvondo.

Galeb i Jovic su vec duze u silaznoj putanji. Sva 3 predstavnika u Parizu su iz drugih klubova. A Galeb je bio baza za reprezentaciju.

Obelix i ostali rade dobro ali opet, treba vremena za pravljenje sistema u mladjim kategorijama. 

Nisam preveliki optimista za buducnost ali se uzdam u to da ce uvijek iskociti neka Milica, Tijana ili Aleksandra. 

Tekvondo je takav sport, od ciklusa do ciklusa se pojavljuju i nestaju vrhunski borci. 

Pa i Aleksandra je izgubila od klinke koja ima 18 godina. A ko zna gdje ce ta Marton biti pred LA. 

Share

• Create New...