website statistics
Jump to content

Recommended Posts

Є попередня заявка на світову кваліфікацію у боротьбі:

https://arena.uww.org/team/show/1eef6f75-fd6f-63d8-a41e-afe2fa62e22f

Сьогодні в стрільбі Городинець наблизився до Олімпіади. Завтра мінімум 1 його конкурент (в рейтингу) отримає ліцензію. Цілком можливо, що і два конкуренти будуть з ліцензіями. Якби там не було, вже завтра Городинець на прохідному місці 100% буде

On 4/18/2024 at 5:38 PM, Art Art said:

Сьогодні в стрільбі Городинець наблизився до Олімпіади. Завтра мінімум 1 його конкурент (в рейтингу) отримає ліцензію. Цілком можливо, що і два конкуренти будуть з ліцензіями. Якби там не було, вже завтра Городинець на прохідному місці 100% буде

Expand  

А хто головні конкуренти?

On 4/18/2024 at 5:50 PM, avlar said:

Expand  

Француз і чех

image.png

On 4/18/2024 at 5:28 PM, avlar said:

Є попередня заявка на світову кваліфікацію у боротьбі:

https://arena.uww.org/team/show/1eef6f75-fd6f-63d8-a41e-afe2fa62e22f

Expand  

Я б поки їй не сильно довіряв, бо вона вже змінювалася 3 рази. Але декілька цікавих змін, хоч і попередніх є, побачимо далі

On 4/18/2024 at 6:19 PM, Illya said:

Я б поки їй не сильно довіряв, бо вона вже змінювалася 3 рази. Але декілька цікавих змін, хоч і попередніх є, побачимо далі

Expand  

Є якісь сподівання на відбір у парусному спорті?

On 4/18/2024 at 6:53 PM, avlar said:

Є якісь сподівання на відбір у парусному спорті?

Expand  

Скоріше ні, ніж так, дуже прикро Мадоніч випустив ліцензію на ЧЄ, але в будь-якому випадку бажаю удачі всім нашим, бо це молоді атлети, для них це корисний досвід 

On 4/18/2024 at 6:57 PM, Illya said:

Скоріше ні, ніж так, дуже прикро Мадоніч випустив ліцензію на ЧЄ, але в будь-якому випадку бажаю удачі всім нашим, бо це молоді атлети, для них це корисний досвід 

Expand  

Ще дуже хочу для Мільчева ліцензію у скіті. Але то буде нереально складно (

On 4/18/2024 at 5:50 PM, avlar said:

Expand  

Тут 2 ліцензії по рейтингу. Бо вже 1 француз відібрався. 

• Create New...