ChandlerMne 1,037 Posted September 9, 2023 #441 Share Posted September 9, 2023 (edited) Napomena - ako sjutra oba skifa ostvare norme, nemamo prava na vise camaca koje bi poslali na zavrsnu regatu. Edited September 9, 2023 by ChandlerMne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted September 9, 2023 #442 Share Posted September 9, 2023 3 hours ago, ChandlerMne said: Napomena - ako sjutra oba skifa ostvare norme, nemamo prava na vise camaca koje bi poslali na zavrsnu regatu. Kako mislis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted September 9, 2023 #443 Share Posted September 9, 2023 (edited) 32 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Kako mislis? Only NOCs with fewer than two berths from the World Championships may compete in the continental qualifying regattas. Edited September 9, 2023 by ChandlerMne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted September 9, 2023 #444 Share Posted September 9, 2023 21 minutes ago, ChandlerMne said: Only NOCs with fewer than two berths from the World Championships may compete in the continental qualifying regattas. Izgleda da se takmice ko ce imati gori sistem kval Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted September 9, 2023 #445 Share Posted September 9, 2023 1 minute ago, Jesse_Pinkman) said: Izgleda da se takmice ko ce imati gori sistem kval Pomislio sam na to. Bas los sistem, ko ne ostvari ovdje dobre rezultate (kao mi), ostaju mu mrvice. Mislim da je i u tekvondou to ogranicenje. Nikako da zaboravim momente kada smo imali cetverac, cak i laki cetverac, a sada nemamo kvalitet ni za dvojac... Bas ce biti zanimljivo sta ce odluciti, da li da oba camca sjutra forsiraju ili da ostave prostor za dvojac sledece godine. Mislim da ce ipak ici na jednu kvotu sjutra (blizi Pimenov). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted September 9, 2023 #446 Share Posted September 9, 2023 5 minutes ago, ChandlerMne said: Pomislio sam na to. Bas los sistem, ko ne ostvari ovdje dobre rezultate (kao mi), ostaju mu mrvice. Mislim da je i u tekvondou to ogranicenje. Nikako da zaboravim momente kada smo imali cetverac, cak i laki cetverac, a sada nemamo kvalitet ni za dvojac... Bas ce biti zanimljivo sta ce odluciti, da li da oba camca sjutra forsiraju ili da ostave prostor za dvojac sledece godine. Mislim da ce ipak ici na jednu kvotu sjutra (blizi Pimenov). To je novo pravilo? Kako onda ide, koliko moze camaca da se posalje u kont kval? Prosle OI smo imali kvalifikovan dvojac a na kont smo poslali 2 camca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted September 9, 2023 #447 Share Posted September 9, 2023 1 minute ago, Jesse_Pinkman) said: To je novo pravilo? Kako onda ide, koliko moze camaca da se posalje u kont kval? Prosle OI smo imali kvalifikovan dvojac a na kont smo poslali 2 camca? Mislim da jeste. Vidim i da se na engleskoj temi govorilo o nacijama koje nemaju prava na dodatne posade (Rumuni, Holandjani i sl). Baci pogled. Mene zbunjuje drugo. Ovdje pise da se taj limit odnosi na kontinentalne kvalifikacije, a one postoje u par disciplina (laki dvojac, skifovi), u ostalim postoji samo finalna regata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted September 9, 2023 #448 Share Posted September 9, 2023 5 minutes ago, ChandlerMne said: Mislim da jeste. Vidim i da se na engleskoj temi govorilo o nacijama koje nemaju prava na dodatne posade (Rumuni, Holandjani i sl). Baci pogled. Mene zbunjuje drugo. Ovdje pise da se taj limit odnosi na kontinentalne kvalifikacije, a one postoje u par disciplina (laki dvojac, skifovi), u ostalim postoji samo finalna regata. Ma to bi bilo glupo pravilo iskreno, mozda se odnosi na kont da bi se kval sto vise drzava Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedja789 86 Posted September 9, 2023 #449 Share Posted September 9, 2023 4 hours ago, Jesse_Pinkman) said: Mozda se pripremaju za SP, nekako mi je mali razmak izmecu EP i SP Шта знам, кадети су у 2 месеца имали ЕП, ЕЈОФ, СП, па су неки на сва 3 били у топ 5. Мада су Борис и Александра прескочили ЕЈОФ. 5 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Mene zbunjuje drugo. Ovdje pise da se taj limit odnosi na kontinentalne kvalifikacije, a one postoje u par disciplina (laki dvojac, skifovi), u ostalim postoji samo finalna regata. Прелистао сам правила, пдф 10 страна (!), као да су се трудили да што више закомпликују. Ако ја добро разумем, не можемо да пошаљемо лаки дубл на европске квалификације у случају да имамо два квалификована скифа. Ако се скифови и не квалификују, тамо ће имати другу шансу, па трећу на завршној. Док за завршну регату нисам видео таква ограничења, стоји само да не можемо да пошаљемо чамац у дисциплини у којој већ имамо квалификован чамац (логично). Мислим да ће двојац моћи да иде завршну регату без обзира на број квалификованих чамаца. Майкл 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted September 9, 2023 Author #450 Share Posted September 9, 2023 Армин се вратио даљинама преко 21м Пре неки дан у Шћећину 21,06м, а данас у Загребу 21,21м Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts