website statistics
Jump to content

Загальне обговорення

Recommended Posts

11 minutes ago, avlar said:

Тепер, схоже, що навіть за найкращих варіантів перше непрохідне місце у Пермикіної ((

У стрільбі з луку за дівчат було прикро, але складно кваліфікуватися командою, якщо третя учасниця просто не тягне...

У Франції 2 квоти, їхня квота господарок перерозподіляється. Одна з квот Угорщини буде перерозподілена, тристороння угода буде перерозподілена

Мене більше хвилює правило, за яким спостсмени, у яких є результати в рейтингу з 0 від коня, не можуть брати участь на ОІ. У Пермикіної третій результат це 17 місце КС, і тому дуже страшно, що її не пустять на Олімпіаду тільки через це, бо за рейтингом в неї є ліцензія абсолютно точно

33 minutes ago, Illya said:

У Франції 2 квоти, їхня квота господарок перерозподіляється. Одна з квот Угорщини буде перерозподілена, тристороння угода буде перерозподілена

Мене більше хвилює правило, за яким спостсмени, у яких є результати в рейтингу з 0 від коня, не можуть брати участь на ОІ. У Пермикіної третій результат це 17 місце КС, і тому дуже страшно, що її не пустять на Олімпіаду тільки через це, бо за рейтингом в неї є ліцензія абсолютно точно

Точно, я не врахував перерозподіл тристоронніх запрошень.

Але правило дійсно дуже дивно сформульоване.

Виходить так, що воно не стосується тих, у кого проблеми з конем були у четвертому найкращому виступі або нижче.

Ну, хай би вони не рахували цей проблемний виступ, але так, як воно написано, виходить, - не бачу жодної логіки.

8 minutes ago, avlar said:

Точно, я не врахував перерозподіл тристоронніх запрошень.

Але правило дійсно дуже дивно сформульоване.

Виходить так, що воно не стосується тих, у кого проблеми з конем були у четвертому найкращому виступі або нижче.

Ну, хай би вони не рахували цей проблемний виступ, але так, як воно написано, виходить, - не бачу жодної логіки.

Плюс це не лише ж у неї таке буде, тому це треба буде всіх викидати, що є дурнею якоюсь, сподіваюся, що про це забудуть

13 minutes ago, Illya said:

Плюс це не лише ж у неї таке буде, тому це треба буде всіх викидати, що є дурнею якоюсь, сподіваюся, що про це забудуть

Так, у мене є оптимістична версія ))

Схоже, що це формулювання передбачає, що спортсмен має хоч раз доїхати конкур без завалів (у цих трьох найкращих виступах).

Дуже погано, що їм в боротьбі дозволили робити заміни. Хоч це якийсь сюр. 
людина, яка підтримує війну, виграє ліцензію. І передає її іншим 

8 minutes ago, Art Art said:

Дуже погано, що їм в боротьбі дозволили робити заміни. Хоч це якийсь сюр. 
людина, яка підтримує війну, виграє ліцензію. І передає її іншим 

Абсолютний сюр.

Я цю ситуацію бачу так, що МОК просто оцінуює те, що прислали міжнародні федерації, але в їх роботу не втручається.

Це вони ще втулили Садулаєва і Сідакова та втратили на цьому 2 квоти через свою впертість.

Проблема в тому, що оскаржувати це все треба на рівні UWW, а вони просто безнадійні...

8 minutes ago, avlar said:

Абсолютний сюр.

Я цю ситуацію бачу так, що МОК просто оцінуює те, що прислали міжнародні федерації, але в їх роботу не втручається.

Це вони ще втулили Садулаєва і Сідакова та втратили на цьому 2 квоти через свою впертість.

Проблема в тому, що оскаржувати це все треба на рівні UWW, а вони просто безнадійні...

Я думаю, вони Угуєва і Сідакова втулили. Чи в когось з них  у вк є представник?

А ще хтось їм інфу зливав по особах, на яких є компромат. 
Бо білоруси ніколи б в житті призерку ОІ Каладзінську не міняли б на якусь ноунеймиху. Лише тоді, бо знали, що Каладзінській бан буде

2 minutes ago, Art Art said:

Я думаю, вони Угуєва і Сідакова втулили. Чи в когось з них  у вк є представник?

А ще хтось їм інфу зливав по особах, на яких є компромат. 
Бо білоруси ніколи б в житті призерку ОІ Каладзінську не міняли б на якусь ноунеймиху. Лише тоді, бо знали, що Каладзінській бан буде

Ну, там купа прізвищ була в листах нашого НОКу, які публікувалися на сайті. 

Плюс UWW точно з цим допомагав - як вони тоді Садулаєва прибрали. Я гадаю, що ноги ростуть звідти. У Лаловича, як віце-президента МОК точно мають бути доступи до всіляких баз і листів, які Україна надсилала.

Але скажу чесно, я від МОКівських перевірок чекав набагато гіршого.

Росіяни, здається, трохи в шоці, судячи з перших реакцій і відсутності заготовлених текстів.

Для нас було б ідеально, аби 20-го Маміашвілі вирішив, що всі не поїдуть. Враховуючи склад, який допустили, вірогідність цього вже ненульова. 

15 minutes ago, avlar said:

Ну, там купа прізвищ була в листах нашого НОКу, які публікувалися на сайті. 

Плюс UWW точно з цим допомагав - як вони тоді Садулаєва прибрали. Я гадаю, що ноги ростуть звідти. У Лаловича, як віце-президента МОК точно мають бути доступи до всіляких баз і листів, які Україна надсилала.

Але скажу чесно, я від МОКівських перевірок чекав набагато гіршого.

Росіяни, здається, трохи в шоці, судячи з перших реакцій і відсутності заготовлених текстів.

Для нас було б ідеально, аби 20-го Маміашвілі вирішив, що всі не поїдуть. Враховуючи склад, який допустили, вірогідність цього вже ненульова. 

Так. Там нікому за золото боротися. Та і за медалі особливо теж.

Share

• Create New...