website statistics
Jump to content

Atkins_92

Member
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal Information

 • Nation
  Croatia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  25/02/89
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games

Recent Profile Visitors

219 profile views
 1. Dodig bi mogao preko renkinga u Tokio, jel ima kakva live ljestvica koja računa samo period za OI? Kod boksača se ništa ne zna, Veočić je oštećen u finalu državnog prvenstva protiv Sobjeslavskog ali po zadnjim natpisima bi mogao do kvalifikacija.
 2. Sportske novosti kažu da je i Tomić sigurna. Dakis, bez ljutnje, možeš li pisati malim slovima, ovo izgleda dosta nezgrapno
 3. 1.12. je Bojana Bjeljac u Valenciji istrčala normu za OI (maraton). Možda bi i tu mogli još koju kvotu uhvatit.
 4. Bacanje diska više nije na programu Dijamantne lige. Bojim se da bi ovo mogao biti veliki udarac za Sandru, kako zbog tempiranja forme, tako i financijski.
 5. Šteta za Mihaljevića, 11. na kraju, mislim da je mogao do osam, nije bio njegov dan danas.
 6. Nema jačih natjecanja do kraja ako se ne varam. Trebali bi onda ostati unutra.
 7. Može li link na tu objavu da smo osigurali kvalifikacije? Hvala
 8. Večernji je objavio da je Ude ozlijeđen i da sigurno propušta SP, a vrlo vjerojatno i OI.
 9. Kada nastupa Martin, može li izboriti kvotu kroz B finale i kroz koje pozicije?
 10. Kakve su šanse naših odbojkašica da se nađu na europskom kvalifikacijskom turniru za OI ? 2016. su naše igrale tamo, plasirale se kao posljednje (8 ekipa je bilo). Imamo li ove godine šanse, vidim da smo na Euru blizu prolaska skupine.
 11. Poprilično sam siguran da bi Donna htjela na OI. A možda i Jurakica, teško da će kasnije uhvatiti neke igre. Vidit ćemo kako će se situacija odvijati, još nagodinu imamo FC, možda Martića zaigra tu pa ju puste (ako bude imala renking).
 12. Hvala na pojašnjenju. Malo je i bespotrebno to B finale, osim ako svaka pozicija pojedinačno nosi nešto posebno (recimo plasman na neko prvenstvo, novčanu nagradu itd.). Ja sam ovdje jedino nešto i očekivao od Novakovića. Ostali manje više još nisu na razini koja je blizu OI. Tot napreduje, ali je još rano po svemu sudeći.
 13. Tot, Lipovac i ostatak ekipe? Vidim Novaković drugi u B finalu, što je uopće to B finale, neka utješna utrka ili? Koji je smisao toga??
×
×
 • Create New...