website statistics
Jump to content

Aleksandar Marjanovic

Totallympics Fanatic
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Nation
  Serbia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ma stav se desava sa Vasicem i veslacima. Nigde nista ne pise. Pozitivan je bio jos 03.07. Proslo je 11 dana.
 2. 2000 bodova nosi 1.mesto na SP. Npr.Kukolj kad bi postao prvak sveta u -100 mogao bi i sada da se kvalifikuje, a to je malo verovatno, ali SP vuče mnogo bodova. Bitno je da Majdov ostane medju 8 zbog zreba na OI. Mislim da on nece ici na SP, radi ozbiljne pripreme na Jahorini, bazicne, ima dobru ekipu, mislim da ce na OI biti maksimum spreman.
 3. Za dijamantsku ligu ove godine je sledece pravilo. Prvih 5 serija su kvalifikacije za top 3. E zadnja sesta serija je super finale, i svi rezultati se ponistavaju,samo se racuna ta zadnja finalna serija. Super finale. Kao neki eksperiment, ali glup.
 4. Sebastijan Sabo u polufinalu, sa njim bi imali jos jacu stafetu minimum pola sekunde
 5. Nije lose, ali prsni stil i dalje skripi, ali kao da je bolja, iako je plivala prosle godine brze ukupno.
 6. To da, ali mozda da probaju sa Barnom kao prvim, em je u boljoj formi, em moze da ispliva normu. Racunalo bi se.
 7. Velja bas slabo plivao, nadamo se da moze u finalu barem do 49.10. Tu je rezerva. Cini mi se da bi Lendjer isplivao brze od njega ako je u formi.
 8. I jako bitna cinjenica, maltene svi ovi nasi kajakasi su su nosioci nacionalnog priznanja. Naravno da se tada covek opusti.
 9. I ja se slazem, prevazisli smo sada broj takmicara. Bitno je da budu jaki. Hrvatska je primer, redovno imaju manje takmicara, ali vise medalja, u Riu cak 5 zlatnih. A za Milicu realno jeste bolje da forsira jednu disciplinu, ali uz Danutu Kozak, Lissu Karingtom i Kudzeyku, bice joj tesko na 500 m. Ja je ne bih ogranicavao bas zato. Neka vesla i 200, nikad se ne zna. Dune vetar drugaciji u toku trke i svasta se desi.
 10. Uvek on tako krece, i juce, ali jedno su kvalifikacije, a drugo finale. Ali mlad je, problem je sto ne vidim ponednicki mentalitet kod njega. Odradjuje vec sada sve rutinski..
 11. Zdelar kastrofslna taktika protiv iskusnih posada. Ima jos te svetske, ne verujem da moze do kvote
 12. Ima dosta takmicenja, EP i SP svake godine, mislim da su se pogubili u tome. Mora detaljan plan, sta je koje godine bitno. Cini mi se da je cak 2011. mnogo bolje odradjn
 13. E za K2, i kod zena i kod muskaraca samo po jedna posada ovde. Za K2 nema svetskih
 14. Na evropskim kvalifikacijama dvojica, i jos jedan na svetskim. Ima veliku sansu i ovde i na svetskim kvalirikacijama u Rusiji za nedelju dana.
 15. Ne znam sta se desilo, ali znam iz prve ruke, da u samom OKS su racunali na Mahdija i to ozbiljno, imaju veoma visoko misljenje o njemu kao coveku pre svega, pa kao i sportisti. Mislim da ponekada OKS mora da se umesa u rad saveza.Ne vidim drugo resenje
×
×
 • Create New...