Perfektne zadnje 2 serije, trenutno 6. no još trojica ispred njega pucaju. Prvi ima 74/75 bit će sve jako blizu.
Dosta njih fali kod rezultata, meni se čini da GPS ne radi dobro. Mogli bi bit iza 10. mjesta, ovi od 10. do 14. su svi bili 2-3 min ispred njih kod zadnjeg okretaja. Jedino ako nije bilo nekih kazni.
Uf da, jako blizu, na kraju je Norvežanin zadnji hitac pogodio 9.6 i to ga je poguralo u finale. Bravo za naše.
Mektić/Pavić ne igraju sutra?
ExpandMartin u 1/4 finalu, ali nije izgledao dobro. Rumunj nije kandidat za finale.
Imao je bolje vrijeme od Mackintosha iz prvog heata, Rumunj je vozio čak 4sec brže. Čuvali su se tu svi, četvrtfinale će već pokazat kakav je, mislim da ovo nije realna slika.
Grčka mora izgubit 20 razlike da ne budu prvi, jako teško.
Dominikansku treba ozbiljno shvatit i onda se potuć s Grcima u finalu, a tko zna možda uz malo sreće opet dođe i Slovenija.
Edited by Super MarioSara Kolak tek 2. sa 55.41, oće to bit dosta za OI?
Može pitanje s koje stranice gledate točno naše rezultate?
Da li je Gorša onda na kraju uzeo kvotu ili ne? Jel postoji tu još realokacija?
Ako sam dobro zbrojio njih troje dijele 71 bod, 4. 5. i 6. ukupno tako da je to dosta po mojoj računici.
Ranteš 88 bodova u prvoj vožnji, odličan bez greške... usudio bi se reć da je osigurao kvotu.
ExpandU tenisu trenutno stanje za Čorića prema wikipediji
Zadnje mjesto drži belgijac na 81.mjestu prema ranku
Sljedeća mjesta su
82.-francuska-imaju 4 kvote
83.-usa-imaju 4 kvote
84.-japan
85-španjolska-imaju 4 kvote
86.-njemačka
87.-australija-imaju 4 kvote
88.-Čorić
Naravno ne računajući ova sranja sa pozivnicima i to,ali 2,3 otkaza i unutra je
Srbi su već objavili da njihova 2 tenisača ispred Čorića neće igrat. Ali jako je upitno dal će Borna uopće igrat s obzirom da ga nisu ni zvali u Davis Cup na neka zadnja natjecanja. A i realno u katastrofalnoj je formi, medalju neće uzet tako da je vjerojatno i za njega bolje da uzme neke bodove na challengeru.
Sad sam provjerio, Čilić koristi 21. mjesto za PR (to je prijavio za Australian Open 2024.). Tako da imamo sigurno 2 para ako je Čilić zdrav i odluči igrat.
Edited by Super Mario
Nadam se da mogu i Dodig/Čilić upast preko rankinga, i da je Čilić kolko tolko zdrav barem za parove.
Ali da Pavić potvrdio da će igrat s Mektićem OI.
Edited by Super MarioExpandAko Dodig izgubi Top 10 upitno je hoćemo li uopće imati par. Sa Cilicem neće upast zbog Marinovog renkinga, a ustali su upitni za nastup.
u tom scenariju bi otpao i mix par, jer tu mogu nastupati samo oni koji su upali u singlu ili paru.
Čilić može koristiti protected ranking koji je sigurno unutar top 100, tako da pitanje je samo koji je cutoff i koji točno ranking koristi.
Al u najgorem slučaju igrat će Pavićem.
Da, i Dodig će ispast iz top 10 nakon poraza u RG tako da je prilično izvjesno da nećemo imat 2 muška para u tenisu.
Bome katastrofa od boksača, toliko turnira i pokušaja a na kraju nitko nije mogao ni doći do barem borbe za kvotu.
Neka naprave protest, postoji već par primjera gdje je rezultat preokrenut nakon protesta. Ajde pošalji link ako imaš da vidimo.
Da pomalo nevjerojatno da je tako loše boksala prve dvije runde protiv domaće predstavnice gdje znaš da moraš biti bolji ako oćeš uzet rundu. Jako loša priprema meča. U trećoj je malo falilo i da se broji protivnici.
Sara Beram isto pobjeda. Ključ je da dobije idući meč i onda će imat 2 šanse za kvotu. Od sutra kreće i livestream tako da ćemo moć i pratit naše.
Donna i Dodig igraju miks na Roland Garrosu tako da je očekivat da je to ta kombinacija za Pariz. Šteta, mislim da bi Dodig/Martić bili dosta jači par.
Ako Dodig ostane u top 10 onda on može birat partnera, ali sve ide prema tome da će tu kombinacija biti Dodig/Pavić i to će nam biti jedini par.
Sara Beram dobila Japanku od koje je izgubila prošli turnir.
Sad slijedi Slovakinja, vjerojatno najteži protivnik.
Edited by Super MarioExpandDa
Prtljačić 2.nositelj
Željko 1.nositelj
Kod cura nema još ždrijeba
Ima, tu su.
https://boxing.athlete365.org/wp-content/uploads/2024/05/C75WW60-3.pdf
https://boxing.athlete365.org/wp-content/uploads/2024/05/C75WW57-3.pdf
Sara Beram i Nikolina Čačić.
Malo mi je čudno da nema Lucije Bilobrk
-
Who's Online 4 Members, 0 Anonymous, 58 Guests (See full list)
Posted
Krenula i Palma, nažalost tek 18. nakon prvog plova.