Kako Vilagoš baca kad nije na OI
Hoćemo li poslati ikoga na zimske igre
Angelina 1.98 u Parizu danas ali Mahučik svetski rekord 210!
Neki najbolji scenario po meni je sledeći:
Atletika (Španovićka)
Basket 3x3
Košarka muškarci
Odbojka žene
Tenis Đoković
Rvanje
Streljaštvo
Ostalo bi bilo bonus:
još jedna do dve medalje iz borilačkih sportova (rvanje, tekvondo, džudo)
druga medalja iz streljaštva (mada realnije je da tu bude 0 nego 2)
druga medalja iz atletike (gde mi opet realnije da ni ivana ne uzme nego da uzmu i ona i angelina)
neki totalni bonus neočekivani kao recimo kajak
Mislim da je ipak realnije malo da imamo loš ciklus i da završimo sigurno ispod onih 9 medalja iz Tokija. Nekih 7 medalja mislim da bi bilo realno.
Baš će biti šteta za Elzana, ali šta da se radi, svima ovima će ovo biti samo protokolarno učešće. Sad da vidimo šta ćemo uspeti da dobijemo iz ovog broja učesnika. Ja sam pesimista ali videćemo.
Mislite da prosečni gledalac pinka i happyja i glasač sns-a zna koliko smo takmičara poslali u tekvondou i koji su uslovi neophodni za Olimpijske Igre? Zna ko što je Danica čula za Madagaskar.
Kao onda kad je vrhovni vođa uzeo na tiktoku da napravi klip u vezi odbrane u košarci, pošto mu je to navodno struka i nalupetao se za 2min toliko stvari da me bilo blam da odgledam do kraja. I onda shvatiš na banalnom primeru koliko se čovek trpa u sve a blage veze nema sa tim.
Kakav je ovo imbecil, to nema nigde.
Na kraju 3:1. Baš loše ulazimo u mečeve i to nas košta, protiv jačih ekipa gubimo 2:0 da se ne okrenemo a i ove slabije nam otkinu set.
Kubanci su taman dovoljno odradili da ostanu u igri, treba nam 3:0 večeras protiv Turske da budemo na 11 bodova razlike opet..
47,66
Baš bi bile dobra stvar ove dve kvote, pogotovo Lev mislim da ima šansu da se bori za medalju.
Odbojkašice će biti u četvrtom šeširu na žrebu. Žreb je 19.06.
Bravo za Adrianu. Nema ništa bolje nego kad dođeš na veliko takmičenje i napraviš PB
Olga želi da igra, ne znam da li će upasti. Đoković će igrati sigurno.
Možda jedino ako se neko povredi u ovom periodu ili pred igre naravno. Njima je sad hype da idu u Pariz, da budu tamo jer svi najbolji idu tako da neće tu biti otkaza sa te strane. A ne moraju ni da se bore za mesto u rosteru nego je već poznato 12. Po imenima šalju najbolju ekipu posle baš dugo vremena.
Samo da ne izmišljamo toplu vodu da nam u eliminacionoj utakmici igra manje od 35 minuta i ovaj tim definitivno je prvi sledeći iza Amera. Šteta što su se i Ameri povampirili iz nekog razloga i nisu poslali neki polu A tim kako su obično slali u poslednje vreme, nego baš najbolje što imaju i naravno što je bednik Embid odlučio da osvoji nešto u životu pa se javio i on da igra. Ali dobro, biće super tekma mislim.
Inače Luna Vujović je ušla u polufinale u Banja Luci, to je najniži rang gde osvajanje turnira donosi 15 bodova za listu ali ko ne zna, ona nema još punih 15 godina. Jedina je sa ispod 15 godina u 1000 na WTA listi i eventualno finale bi joj donelo top 900, dok ako bi osvojila turnir bila bi već među skoro 800. Neverovatan talenat.
Stefanović je danas posle sedam serija 3+3+1 bio treći sa malim zaostatkom u odnosu na prva 2. Toliko se raspao u poslednjoj seriji u stajaćem stavu da je na kraju završio sedmi i eliminisan odmah. Opet pričamo o psihi.
Mučeni Kubanci izgubiše i od Holandije 3:1 pa smo trenutno opet na mestu koje vodi na OI.
ExpandVidim da tamo pisu da Italijanka uzima kvotu ali je Teodora sada 18. i mislim da ona uzima kvotu po bodovima!
Stefanovic ima sansu narocito sa medaljom ovde, Gorsa, austrijanac i svedjanin su malo bodova uzeli ovde
Vidim i ja, evo pojma nemam. Valjda je fazon u tim bodovima koji se brišu na rankingu. Italijani nisu baš vični engleskom pa ne mogu da ih razumem najbolje
Sve u svemu da je pogodila desetku umesto jedva osmice poslednji metak bila bi kvota sigurno.
Edited by nenad
ExpandDok to saznamo
jel imaju sebic i stefanovic neku sansu?
Mislim da nemaju.
ExpandOzbiljno kvota?
![]()
Završila je 19. a Italijanka 46. Trebalo bi da bude ispred nje. Bem li ga.
Ovo je valjda ipak kvota pazi sad jer je Italijanka 5 minuta kasnije takođe ubola osmicu poslednjim metkom. Ko ovo režira svaka mu čast.
Teodora puca osmicu poslednjim metkom, nestvarno je koliko su naši strelci psihičke nule.
-
Who's Online 1 Member, 0 Anonymous, 120 Guests (See full list)
Posted
Bokserske medalje na takmičenju koje mi organizujemo uzimam za ozbiljno koliko i studente koji žele da uče.