website statistics
Jump to content

Ξιφασκία (Fencing)


 Share

Recommended Posts

Η Δέσποινα Γεωργιάδου προκρίθηκε στα ημιτελικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος ξιφασκίας και εξασφάλισε ένα μετάλλιο.

 

Θυμίζω ότι οι δεν υπάρχει μικρός τελικός, οι ηττημένες των ημιτελικών παίρνουν και οι δύο το χάλκινο μετάλλιο.

 

Σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Bashta, δηλαδή την παίκτρια που απέκλεισε στα προημιτελικά τη Δώρα Γκουντούρα. Η Bashta ειναι το νο2 στο ταμπλό της διοργάνωσης, η Γεωργιάδου είναι το νο3.

 

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αργότερα σήμερα.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε live τα παιχνίδια εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Χάλκινο μετάλλιο τελικά, μετά την ήττα με 15-9 στον ημιτελικό. 

 

Γενικά πάντως, ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για τη Γεωργιάδου, ελπίζω ότι θα συνεχίσει έτσι.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Χάλκινο μετάλλιο για τη Δώρα Γκουντούρα στο παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στο Αλγέρι. Ηττήθηκε στα ημιτελικά από την Ισπανίδα Martin-Portugues με 15-8. Νωρίτερα στα προημιτελικά, είχε κερδίσει τη Δέσποινα Γεωργιάδου με 15-13. Ο επόμενος αγώνας του παγοσμίου κυπέλλου θα γίνει στην Ορλεάνη, στις 8-10 Δεκεμβρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Η Δέσποινα Γεωργιάδου προκρίθηκε στα ημιτελικά και εξασφάλισε μετάλλιο στο grand prix της Ορλεάνης. Θυμίζω ότι πέρσι είχε κερδίσει το χρ΄υσό μετάλλιο σε αυτή τη διοργάνωση.

 

Σήμερα, κέρδισε την Sano (Ιαπωνία) με 15-11, την Toledo (Μεξικό) με 15-9, την Perez (Αργεντινή) με 15-12 και στα προημιτελικά την Girardin (Γαλλία) με 15-2. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Apithy-Brunet, που πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. 

 

Η Δώρα Γκουντούρα αποκλείστηκε στις 16. Κέρδισε την Battiston (Ιταλία) με 15-9 και την Berder (Γαλλία) με 15-7, αλλά έχασε από την Girardin με 15-14.

 

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι σε περίπου δύο ώρες και αργότερα θα ακολουθήσει ο τελικός. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια εδώ.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Χάλκινο μετάλλιο για τη Γεωργιάδου, καθώς ηττήθηκε στον ημιτελικό με 15-11 από την Apithy-Brunet. Ο επόμενος αγώνας του παγκοσμίου κυπέλλου θα γίνει στην Τύνιδα και είναι προγραμματισμένος για τις 13-15 Ιανουαρίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η Δέσποινα Γεωργιάδου προκρίθηκε στα ημιτελικά και εξασφάλισε μετάλλιο και στο grand prix της Τύνιδας, πραγματοποιώντας εξαιρετικά παιχνίδια. Κέρδισε τη Landi (Ιταλία) με 15-10, την Ilieva (Βουλγαρία) με 15-11, την Arpino (Ιταλία) με 15-11 και στα προημιτελικά τη Marton (Ουγγαρία) με 15-9. Η Marton ήταν τέταρτη στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και αυτοί ήταν οι πρώτοι της αγώνες από τότε.

 

Στον ημιτελικό θα παίξει με την Emura (Ιαπωνία), που είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2022.

 

Η Δώρα Γκουντούρα κέρδισε την Dayibekova (Ουζμπεκιστάν) με 15-10, αλλά αποκλείστηκε στις 32 από τη Marton, χάνοντας με 15-14. 

 

Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι σε περίπου μια ώρα από τώρα, με τη Γεωργιάδου να αγωνίζεται στο πρώτο παιχνίδι. Θα ακολουθήσει αργότερα ο τελικός. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Χρυσό μετάλλιο για τη Γεωργιάδου, που κέρδισε στον τελικό τη Martin-Portugues (Ισπανία) με 15-12. Ο επόμενος αγώνας του παγκοσμίου κυπέλλου θα γίνει στην Τασκένδη και είναι προγραμματισμένος για τις 10-12 Φεβρουαρίου.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...