website statistics
Jump to content

Ionut

Member
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Nation
    Romania
  • Gender
    Male
  • Date of Birth
    02/27/1993
  • Favourite Olympic Games
    Summer Olympic Games
  • Favourite Sports
    Rowing, Fencing, Swimming, MTB - Cycling
  • Favourite Athletes
    David Popovici, Simona Halep
  • Real Name
    Ionut
  • Living City
    Arad
  • Job
    Data analyst

Recent Profile Visitors

1,414 profile views

Ionut's Achievements

  1. It seems that only one table is broadcasted on the Olympic Channel. Do you guys know if there's a posibility to watch the matches from all the tables?
  2. E clar ca cei de la canotaj vor duce greul la aceste Jocuri Olimpice. La fel ca si @IoNuTzZ, anticipez si eu minim 4 medalii. Sunt increzator ca David Popovici va merge la Paris in forma maxima, dar chiar si asa, cred ca va lua maxim o medalie. Eu mizez pe medalie la proba de 200 liber. La kaiac-canoe ar fi frumos ca si baietii de la C2 sa intre in lupta pentru podium, dar sunt sanse mici. Aici mizez pe o medalie obtinuta de Catalin Chirila. Inca o medalie cred ca va veni de la haltere. Si Cambei, dar si Toma sunt capabile sa urce pe podium. Realist vorbind insa, probabil vom lua maxim o medalie. Personal, ii mai vad cu sanse de podium pe Lacramioara Perijoc (box), Bianca Ghelber (atletism), Vlad Dascalu (mountain bike), Sabina Voinea (gimnastica) si Andreea Ana (lupte). Da, la atletism consider ca Ghelber are sanse mai bune decat Alina Rotaru. Eu am mari sperante ca vom lua minim 7 medalii, ceea ce ar fi foarte bine daca am compara cu ultimele doua editii.
  3. Here's the Romanian squad for the tournament: Women Mihaela Badescu (50 kg) Claudia Nechita (57 kg) Loredana Marin (60 kg) Andra Sebe (66 kg) Men Cosmin Girleanu (51 kg) Robert Jitaru (63.5 kg) Marcel Nistreanu (71 kg) Andrei Aradoaie (80 kg)
  4. Da, e plauzibil. Ar mai fi si luptele de luat in considerare. Si de acolo probabil o sa vina 2-3 sportivi. Asta desi la europenele de la Bucuresti ne-am prezentat, din punctul meu de vedere, slab la categoriile olimpice. Sunt curios la judo daca putem califica 2 sportivi. Acolo mi se pare ca e dezastru. Iar la scrima, acolo cred ca ne vom baza doar pe turneele de calificare. Iulian Teodosiu nu pare sa mai aiba sanse bune sa se califice pe baza clasamentului, iar Malina Calugareanu e cam inconstanta si nici ea nu cred ca se poate califica direct. Mai am mari indoieli ca vom reusi sa ne calificam la tir. Laura Ilie e total iesita din forma si nici Roxana Sidi nu pare a fi intr-o forma foarte buna. Sper totusi ca urmatoarele luni vor fi excelente pentru ai nostri si poate vom avea parte si de cateva surprize.
  5. Datorita calificarii echipei de polo, cel mai probabil vom avea peste 90 de sportivi la Paris. Imi e cam greu sa cred ca vom ajunge la 100, dar 90+ e un numar decent.
  6. Do you guys know if after beating England, Romania has any chance of qualifying via the world rankings? Of course, we can't stand a chance against China, but I am quite confused about how world rankings work and how many points we'll get in the world rankings after these World Championships.
  7. Yes, it doesn't seem like the situation looks good for the weekend. Today's training was canceled due to heavy snowfall. It also looks like there will be snowing tonight, Friday night, and all day on Sunday. Let's hope that we'll have at least one race. Also, tomorrow's training should be televised.
  8. David Popovici (Swimming) and Simona Radis (Rowing). I don't know if this will happen though. The women's double sculls heats start on Saturday morning and the men's 400m freestyle heats also will start then, and maybe David will also enter that race.
  9. I think that on the same weekend there will be the Swedish domestic racest. It will be fun to watch.
  10. Si eu zic ca se va califica fara probleme Chirila. Chiar am urmarit un interviu cu el pe GSP si zicea ca din antrenamentele sale reiese ca are o viteza mai buna decat anul trecut. Sunt curios in schimb daca reusesc sa se califice si Sprincean si Nuta la C2 500 m. N-au mers rau in serii si au fost depasiti doar de barca chinezilor, care a luat bronz la ultimele mondiale. Problema e ca ai nostri trag si la 1000 si la 500, iar semifinalele la 500 sunt la patru ore dupa finala de la 1000 si e foarte posibil ca oboseala sa-si spuna cuvantul.
  11. Da, super tare timpul Andreei. O adevarata surpriza placuta. A revenit excelent dupa accidentarea care a tinut-o pe tusa aproximativ 2 ani. La Jocurile Eruopene a alergat si mai bine. Sunt curios sa vedem daca mai poate progresa, iar eu cred ca o va face pana la Paris, poate chiar la mondialele de la Budapesta.
  12. Nationala masculina a Romaniei s-a calificat la Campionatul European de handbal din 2024. Nu am impresionat totusi deloc si am pierdut in preliminarii deplasarile din Insulele Feroe si Ucraina, pe care ar cam fi trebuit sa le castigam. Asta e, bine ca mergem la un european dupa 28 de ani de pauza. La handbal feminin Rapid a pierdut acasa cu Vipers (25-31), iar CSM in deplasare cu Esbjerg (28-32) in turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Cred ca CSM are forta sa intoarca scorul in retur, insa Rapid as zice ca e deja eliminata. Iulian Teodosiu s-a clasat pe locul 12 la Grand Prix-ul de sabie de la Seul. Clasare buna si importanta pentru Iulian, mai ales ca a inceput perioada de calificare la Paris. Alexandru Zmau a incheiat concursul pe locul 62. Nu e rau nici rezultatul lui. A trecut de grupe si de preliminarii, dar a avut ghinionul sa dea apoi de Gu Bongil si a fost invins cu 11-15. La tenis Irina Begu e in optimi la Madrid, acolo unde joaca azi cu Samsonova. La dublu Ruse si Niculescu sunt in sferturi si se vor afla fata in fata miercuri. Ruse joaca in pereche cu Kostyuk, iar Niculescu cu Ninomiya. La tenis de masa perechea Samara/Dragoman a luat bronzul in proba de dublu feminin de la WTT Star Contender Bangkok.
  13. Romania a incheiat Campionatele Europene de lupte pe locul 7 in clasamentul pe medalii cu urmatorul bilant: 2 medalii de aur Andreea Ana (55 kg) Alexandra Anghel (72 kg) 3 medalii de bronz Krista Incze (65 kg) Catalina Axente (76 kg) Denis Mihai (55 kg greco-romane) Eu zic ca acest loc 7 e un rezultat foarte bun. M-am uitat la rezultatele din ultimii 20 si niciodata n-am fost atat de sus in clasamentul pe medalii. E clar ca cel mai bine stam la feminin, dar si la greco-romane ne prezentam ok. Ramane de vazut cum ne vom prezenta la mondialele din toamna, acolo unde va fi mult mai greu. Sper ca luptatorii sa fie atunci in forma maxima deoarece la mondiale se dau si bilete pentru Paris.
  14. De mentionat si bilantul de pana acum la Campionatele Europene de haltere: La total avem 3 medalii de aur (Mihaela Cambei (49 kg), Andreea Cotruta (55 kg) si Loredana Toma (71 kg)), una de argint (Adriana Pana 45 kg) si una de bronz (Valentin Iancu 55 kg). Daca luam in calcul toate categoriile (total, smuls si aruncat), bilantul e de 9 medalii de aur, 3 de argint si 2 de bronz.
  15. La cum ne-am prezentat in ultimii ani la masculin, rezultatele de azi sunt foarte bune. Abia astept sa vad ce fac fetele maine, sunt tare curios unde ne aflam anul asta. Hai Romania!
×
×
  • Create New...