web
analytics
Jump to content

dareza

Totallympics Gold Medallist
 • Content Count

  8,991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

dareza last won the day on June 27

dareza had the most liked content!

Community Reputation

853 Reputation Awards: 1 Gold & 1 Silver Medals

2 Followers

Personal Information

 • Nation
  Serbia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  04/03/90
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Basketball

Recent Profile Visitors

4,202 profile views
 1. Kako bi se ti osecao da tvoj poslodavac izadje u javnost i prica o tvojim problemima. To je licna stvar i na takmicaru je da da odluci da li ce da kaze ili ne. Nije obavezna da o tome prica. Verovatno zna onaj ko treba da zna.
 2. To je vec licna stvar ne zalazim i nije na savezu da o tome prica.
 3. Da zakljucimo Zoric je kriv za sve, ja sam za to da ga najurimo iz sporta. SRAM TE BILO ZORICU UNISTIO SI NAM KAJAK haha
 4. A to je stara emisija. Ja sam to odavno gledao. Mislim jos 2018.
 5. Pa ne mozes ti tek takod a stvoris takmicarku neku. Mijuskovic je talenat kakav se jednom radja i nije savez kriv sto je ona morala da odustane. Jednostavno je bolest sprecila da nastavi. Pogledaj Madjare. Oni nece imati muski C na OI. Da, Madjari.
 6. Milenko se bar takmicio na izbornim Marko je ove godine isao samo na jedan svetski kup gde je bio ocajan i u k1 i u k2.
 7. Pa Mijuskovic je prestala da se bavi sportom to smo vec pisali. Milic je prestala da se bavi kanuo jos pre 2 god.
 8. da da ipak ce biti da je Marko bio problem danas. Na ovoj slici se jasno vidi da Milenko vesla, a Marko staje i pravi bolne grimase.
 9. Sad treba ici do kraja sa istim sastavom pa sta bude. Naravno kod zena imamo sanse za k2 i kod muskaraca za k2 i k1. S tim sto ce u k1 imati dve sanse za OI. Svetski kup i evorpske kvalifikacije. I evo od danas neka vide sta ce i kako ce. Imaju fore do aprila da se spreme i da uzmemo te 3 kvote i odemo sa nekim solidnim timom na OI.
 10. Zoric ovakav, Zoric onakav. Pa ne bih bas ja rekao da bi Marko sa nekim drugim iz naseg tima osvojio onoliko medalja od 2014 pa do prosle godine.
 11. A kako znas da u Tomicevicu nije problem? Zasto nije isao na Evropske igre? Ja Marka volim i on mi je omiljeni kajakas, ali dosta vise sa omalovazavnjem Zorica.
 12. Od saveza koji je briljirao dosli su do saveza koji je rame uz rame sa veslackim. Npr Dragosavljevic ce sada morati da ceka 2024 da bi isao na OI, a kapiram da ni tada nista nece biti.
 13. Pa kad savez vode ljudi koji ne razmisljaju logicno vec jure da osvoje sto vise kvota da bi dobili vise para a sada ce zavrsiti sa dve kvote. Pa ce biti frka do sledece godine sta i kako. Ali uopste mi nije krivo, sta su trazili to su i dobili.
 14. A i zenski k2 je bilo lako kvalifikovati + ce biti dosta realokacija. Mada tu cemo mi osvojiti kvotu.
 15. Bice onako kao sto sam ja juce napisao. Bukvalno ce tako biti. A i sta mozemo zakljuciti iz ovog sp. Da se grupne posade nisu uveslavale. 3 A finala za OI discipline i sve tri su k1.
×
×
 • Create New...