web
analytics
Jump to content

crolympics

Member
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal Information

 • Nation
  Croatia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  05/04/96

Recent Profile Visitors

108 profile views
 1. Čekamo da se odigra Svjetsko prvenstvo, onda ce se dijeliti dvije europske pozivnice, tako da navijamo za europske reprezentacije na SP da izbore direktno kvalifikacijski turnir kako bi nas zapala jedna od te dvije pozivnice. Ako se bude gledao renking, jedino je Slovenija trenutno bolje rangirana od nas, tako da bismo po tome dobili. Ali opet puno je tu lobiranja, a i moze se dogoditi da neka od jacih europskih ekipa podbaci na SP
 2. Vaterpolisti očajni u napadu danas. Ne gine im onaj kvalifikacijski turnir.
 3. Yeah, it bothers me too, they didn't show the replay, they didn't even show the winning goal live, camera guys were tooo busy showing girls on the stands.
 4. Moze i netko drugi, vjerojatno ce savez odluciti na kojoj ce se regati natjecati, pretpostavljam prvenstvo Hrvatske, jer i Lulic je unutar mjesta koja osiguravaju kvotu. A mene zanima otkud se pojavila ova Ruskinja? I zasto nam je u interesu da nas ona predstavlja na OI, a ne mlada Lulic kojoj bi to bilo dobro iskustvo za nastavak karijere.
 5. What the hell are you talking about, it was a clear penalty, referees stole it from Australia. Disgrace!
 6. I think USA will easily take quota at Pan American games, Brazil doesn't look good at this championship. Your biggest opponent might be some european team that doesn't play at this WC (probably Russia).
 7. Trebala bi Lulić uzeti kvotu na Svjetskom.
 8. Kakve gluposti pišu ovi novinari, ne možemo nikako biti treći i plasirati se. Sve da Engleska bude prva, a Francuska najbolja druga, za Tokyo će igrati drugoplasirane reprezentacije iz preostale dvije skupine.
 9. So SUI, CRO, FRA, CZE, ESP (quota contenders) got BFD/DSQ during competition and at the end the home nation gets the final spot. Just saying...
 10. Kakav idiotski poraz Jelić, gluplje nego Nikita jučer.
 11. https://www.youtube.com/user/worldtaekwondo/videos ovdje sam je gledao danas, valjda će stavit stream kad počne
 12. Znam samo da su ga sinoć diskvalificirali u 4. plovu u kojem je završio 9., to ga je i najviše ukopalo.
 13. Evo našao sam, u kategoriji od Jelić je 32. na rankingu, a u ovoj kategoriji u kojoj se sad bori uopće nema bodove.
 14. Ova kategorija se poklapa s onom od Radoš, ali mislim da se dosad nije u njoj borila jer je nema nigdje na rankingu.
×
×
 • Create New...