web
analytics
Jump to content

crolympics

Senior Member
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal Information

 • Nation
  Croatia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  05/04/96

Recent Profile Visitors

169 profile views
 1. Štetić dobila Nikitu, a onda bezveze izgubila od Kineskinje, prve nositeljice, iako je dobila prvu rundu i vodila do zadnje sekunde trece. Koja je priča ove Štetić, znam da nije nastupala na SP? Kako to da nije bila bolja na olimpijskom renkingu, znam da je guzva u ovoj kategoriji sa Glasnovic i Vuletic. I na kraju nemamo nikoga na OI.
 2. Jelić 70.000 dolara, Pole 20.000. Lijepo, nema šta.
 3. Jelić pobijedila Pole u finalu. Kanaet izgubio u prvom kolu ali su mu se poklopili rezultati, tako da ima kvotu za OI. Da bar možemo zamijeniti Kanaeta za Pole, cure su stvarno bile sjajne.
 4. Nakon 8 plovova 20 bodova za šestima, izgleda da ništa od FX-a.
 5. Je li ova jedna kvota po kategoriji koja se dijeli u Moskvi ide pobjedniku Moskve ili ukupnom pobjedniku GP?
 6. We should all withdraw from the olympics and let Americans compete, it became their party anyway. Most new sports and disciplines have english-speaking countries dominating in them. So-called Olympic chanel is basically a chanel of USA olympic team, swimming schedule is adopted based on how american tv-houses want. At least we have football to enjoy.
 7. A ne bi, ali ipak su oni bili WorldTour vozači, sad nemamo nijednog.
 8. Pa s obzirom da smo ostali bez Đuraseka i Kišerlovskog, nemamo nikoga ozbiljnog ni poslati.
 9. Šteta za treći pokušaj na 196, imala bi normu za OI.
 10. Ostali su kratki za 3 plova, jer se jucer nije jedrilo zbog slabog vjetra. Za sutra je planiran samo jedan plov, jer je ipak sutra medal race, a s obzirom na stanje u poretku nije realno da uhvati kvotu.
 11. Čargo nakon prvog dana i 3 plova unutra, Mratović daleko, ali prerano je još govoriti o kvotama.
 12. Pa da, play nam je najveći problem, moguće je i da će vratiti Ukića jer je on i govorio da su ga zvali za kvalifikacije za SP da bi igrao. S druge strane postoji opcija s Hezonjom na playu, odigrao je vrlo dobro na playu par utakmica na kraju sezone za Knickse (jer zbog ozljeda nisu imali playa). A tek je SF što sam čitao na sportnetovom forumu za TJ McConella, bivšeg Šarićevog suigrača iz Philadelphije koji gnjavi Šarića (to je Šarić izjavio, navodno su dobri prijatelji) da mu sredi da igra za Hrvatsku jer mu je velika želja da nastupi na Olimpijskim igrama.
×
×
 • Create New...