website statistics
Jump to content

fantom

Member
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Nation
    Serbia
  • Gender
    Male
  • Date of Birth
    03/08/1994
  • Favourite Olympic Games
    Summer Olympic Games
  • Favourite Sports
    basketball, shooting
  • Favourite Athletes
    Nemanja Majdov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fantom's Achievements

  1. Tekvondo tim Srbije na SP u Mancesteru: ŽTeodora Jović do 46 kg (Galeb)Vanja Stanković do 49 kg (Galeb)TIjana Bogdanović do 53 kg (Galeb)Aleksandra Radmilović do 57 kg (Galeb)Nadica Božanić do 62 kg (Imperium)Iris Jović Vujaković do 67 kg (Galeb)Milica Mandić do 73 kg (Galeb) Ana Tepavac preko 73 kg (Elit) M Dmitrij Nagajev do 58 kg (Galeb)Nikola Vučković do 68 kg (Zmaj) Damir Fejzić do 74 kg (Eurošped) Ivan Karajlović do 80 kg (Letnjikovac)Draško Jovanov do 87 kg (Vojvodina)Danilo Vukelić preko 87 kg (Imperium)
  2. Ima vijest od prije dva-tri dana i kaže Borko da mu nisu dozvolili da nastupi na drzavnom prvenstvu koje je održano u martu, a predsednik saveza sledeći dan izjavi da Borko nema neku dozvolu za oružje. Tako da trenutno nema šanse da Borko nastupi na bilo kom takmičenju, jer su iste izjave davali i prije pola godine. Baš šteta a taman smo dobili jednog vrlo dobrog predstavnika u trapu.
  3. Pa vec imamo četvoricu u 3 kolu:Nole,Laslo,Miomir i Filip. Duci može biti peti ali tesko da moze protiv Cilica.
  4. U jednom intervjuu ove godine Maja je rekla da bi volela da igra na OI 2020 ali i da ce tesko imati motivaciju da igra na ep 2019, tako da sledeće godine vjerovatno nece igrati za reprezentaciju.
  5. ljudi moji kako lijepo zvuci Srbija je prvak svijeta tooooooooooooooooooooooooooo
  6. zna li neko pouzdano satnice 1/2 finala odbojkasica koje su u opticaju? 9:10 je jedno 1/2 finale, a kad je drugo u 6:40 ili u 12:20 ?
  7. Jesu odbojkasice igrale veoma slabo i nezainteresovano danas ali zašto bi uzalud trošile snagu i energiju kad utamkmica nema nikakvog značaja. Ja mislim da nismo išli namjerno da gubimo ove utakmice ali da smo bili opušteni (bez koncentracije, volje, želje, energije) pa šta bude da bude. U završnici prvenstva najvažnije stvari su zdravlje Tijane B i prijem servisa Bjanke i Tijane M.
  8. Vrlo frustrirajući kraj prvenstva za nas. Nije problem u 4 mjestu nego u načinu na koji smo igrali zadnje dvije utakmice na prvenstvu, utisak mi je da smonekako ostali nedorečeni i da nismo pružili svoj trenutni maksimum. Evo danas protiv amera samo smo u trećem setu djelovali energično i motivisano, ostalo vrlo tanko čak i prvi set koji smo dobili ništa posebno.
  9. Sanja Vukašinović 13 u trostavu, od finala su je djelila dva kruga, Andrea tek 40-ta. U mk pištolju Zorana 22, a Bobana 77. Veoma loš nastup naših strelaca na prvenstvu svijeta.
  10. Po rezultatima i po konstantnosti ove godine na svjetskim kupovima, poredak po disciplinama naših strelaca izgleda ovako: 1.miks pištolj Zorana i Damir 2.v.pištolj Zorana 3.mk pištolj Zorana 4.trostav puška Milutin 5.trostav puška Andrea Do ove godine Andrea i Milutin su bili specijalisti za vazdušnu pušku ali ove godine došlo je naglog zaokreta te su redovito imali bolje rezultate u trostavu mk oružjem nego vazdušnom puškom. Što se tiče preostalih aduta koji bi mogli u borbu za OI vizu, najveće šanse dajem upravo pomenutim Andrei i Milutinu u trostavu jer su ipak bili malo bolji od ostalih naših strijelaca sa izuzetkom Zorane koja nivo dva ispred ostatka naše reprezentacije. Mislim da će najteže biti našem muškom timu pištoljem da neko od njih dođe do vize jer imaju samo jednu OI disciplinu, tako da bilo sjajno kada bi već sad na SP neko od pištoljaša uzeo vizu ali biće to baš baš teško.
  11. Zorana osvojila srebro i time postala prvi srpski sportista sa vizom za Tokio. Bobana je bila 22 u kvalifikacijama. Bravo Zorana
  12. Očekujem finale od Zorane i nadam se boljem nastupu Bobane poslije očajnog pucanja u miksu.
  13. Trap - naši predstavnici Dušan Nikolić - 74.mj Stevan Takač - 122.mj Borko Vasiljević - dns Ukupno se takmičilo 127 strelaca, tako da Stevan bolje da nije ni nastupao.
×
×
  • Create New...