web
analytics
Jump to content

nenad

Totallympics World Class
 • Content Count

  694
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

nenad last won the day on July 4 2018

nenad had the most liked content!

Community Reputation

118 Reputation Awards: 1 Silver Medal

Personal Information

 • Nation
  Serbia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  09/08/88
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  basketball

Recent Profile Visitors

1,151 profile views
 1. Nema ništa od Birče ovaj put. Možda za ovaj prvi prozor a ni tu apsolutno nema razloga da ga zove. Što je mnogo, mnogo je. Jesam Grobar, ali gledao bih deset puta pre Simanića
 2. Bilo je bitno samo da izbegnemo Australiju i izbegli smo, lagano možemo da upišemo plus 12 za Tokio. A verovatno i plus 24, Italijani nemaju centra, možemo i bez Jokića komotno da ih dobijemo. Ali Bogdan će biti problem.
 3. They're not very strong but should have solid teams. Croatia could probably have the strongest one, but we'll see, it's too early. And Croatia has a history of failing when expectations are high.
 4. Group in Canada obviously toughest but we should've known that cause Canada comes from pot 4. In Kaunas probably the easiest with huge questionmark of Dončić playing. Generaly, we can't say much until we see which players will show up. It should be Serbia and Italy in Belgrade with Serbia being favorites, but it won't be a walk in a park. Lithuania vs Slovenia if Dončić plays in Kaunas, in Split Croatia, Brazil, Germany, Russia, the most even group and in Victoria it should go down between Canada and Greece if Giannis plays. If he doesn't then maybe the Turks could surprise but Canada favorites.
 5. Murray and Alexander are going to play for Canada.
 6. Realno je sramota da dobijemo organizaciju i muškog i ženskog turnira i to drugi put zaredom. Ali to je FIBA :D Osim što smo dobili organizaciju izbegli smo i najteže protivnike Kanadu, Hrvatsku i Litvaniju. Ostaje nam da izbegnemo Grke još.
 7. Ma ko još u ovoj državi ima blama. Nikad nisam bio u fazonu da pljujem preterano sportiste koji se takmiče na vrhunskom nivou, mislim jbg meni sad neko da grune neke pare i da ja znam da ih baš nisam ni zaslužio teško da bih baš rekao neću. Budimo realni. Ali sam zato uvek mrzeo ljude koji nemaju trunku blama da su svesni svega i da opet daju ovakve izjave, mislim jbt ako ti moraš da nađeš neko opravdanje za ljude koji te finansiraju, ok, ali nemoj da nam vređaš inteligenciju. Za takvog lika nikad ne bih mogao da navijam.
 8. Da je bilo negde da se kladi da će Asmir da baci manje od 20m, kuću bih stavio Zato Armin. Kakav uspeh, neverovatno da baci čovek 77cm iznad PB kad je najbitnije. Pola metra jače od norme za OI. Četvrti u kvalifikacijama mada ruku na srce bacio je iz drugog puta, neki su bacali samo jednom. Ali nebitno. Ako sam nešto voleo u atletici i plivanju je da takmičar dođe na veliko takmičenje i zabeleži najbolji rezultat.
 9. I think we'll have to say something about that first
 10. I think the seeding will be according to FIBA rankings, so not only FIBA WC will be important. I can't see Czechs getting into that first pot. But it was a great result for you at the WC. And without Vesely in the lineup. Huge.
 11. Pominje se Saša Obradović što nije baš da me mnogo raduje
 12. Ako ne bude Kokoškov crno nam se piše. Mada po kalendaru takmičenja, ne vidim kako bi on mogao biti trener posle Tokija.
×
×
 • Create New...