Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


Leaderboard

 1. Dejo

  Dejo

  Senior Member


  • Points

   2

  • Content Count

   235


 2. dareza

  dareza

  Totallympics Bronze Medallist


  • Points

   2

  • Content Count

   7,889


 3. konig

  konig

  Totallympics Addicted


  • Points

   2

  • Content Count

   1,698


 4. Майкл

  Майкл

  Totallympics Addicted


  • Points

   1

  • Content Count

   3,034Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/03/17 in all areas

 1. 2 points
  Its dificult for me this time....i agree with @Werloc about "bland songs" and for me, the most part of them are average song: a very few good or bad songs, the most part in the middle.
 2. 2 points
  Neka svaki sistem pogura nekoliko sportova, napravi im objekte i kad se svi promijene eto nama odlične sportske infrastrukture. Slažem se sa @NikolaB, ljudi su napravili za atletiku ono što čekamo decenijama i vi odmah to napadate. Po vašoj logici ko je na vlasti ne treba ništa da napravi, jer se to neće sviđati njegovim protivnicima, a kad njegovi protivnici dođu na vlast, ni oni ne treba ništa da naprave, jer se to neće sviđati ovim što su bili prije njih. Sport treba maksimalno koristiti politiku da dobije što bolje uslove, dosta je politika koristila sportiste..
 3. 1 point
  Thanks a lot and mexican team do a great match too I think that it's the most difficult and equilibrate group, I hope that maybe whit 2 win you will qualify at 2nd stage too.
 4. 1 point
  Sure it was a shock result, but the credit goes to the Italian team who fought the entire game Hope you can reach next round,
 5. 1 point
  I have big big problem. I have 17 favorites
 6. 1 point
  i think you have to color the users who voted
 7. 1 point
  Treba vas sve okaditi... Umesto što prosipate pamet po Internetu, sada u aprilu lepo izađite na izbore i prospite malo mastila oko broja na biračkom listiću. Opterećeni ste, toliko, ovo samo pokazuje koliko je Srbija daleko od demokratskog uređenja.
 8. 1 point
  a ko ce nama 2024 da osvoji medalju? Ivana posle OI planira porodicu umesto tog jednog stadiona i netpotrebnog EP bolje da se te pare ulože da svaka opština dobije pristojnu atletsku stazu, mnogo bi više značilo ali i dalje mislim da je taj stadion obećanje samo za izbore
 9. 1 point
 10. 1 point
  ljudiiiiiiiiii pustim tv politika, udjem na fb politika, ubedjem na tviter politika. dajte nemojte sad i ovde pliiiiz. ovde dodjem da malo odmorim od tih politickih tema, posto gde god se okrenem samo se o tome prica. Svoje misljenje cete dati na izborima za mesec dana, pa cemo lepo da prokomentarisemo rezultate izbora. A sad se samo bespotrebno prepirete. Bar ovde da bude bez tenzije neke.
×