website statistics
Jump to content

Τζούντο (Judo)


 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

Η Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο grand slam του Τόκιο και πρόσθεσε πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της ολυμπιακής πρόκρισης.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Στο masters της Ιερουσαλήμ, τη δεύτερη πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα, είχαμε δύο ελληνικές παρουσίες.

 

Η Ελισάβετ Τελτσίδου αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο από την Cvjetko (Κροατία), που κέρδισε τελικά το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ήταν δεύτερη στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οκτωβρίου.

 

Ο Θεόδωρος Τσελίδης ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον Gviniashvili (Γεωργία).  

 

Η συνέχεια στην προσπάθειά τους για ολυμπιακή πρόκριση θα δοθεί τη νέα χρονιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η Ελισάβετ Τελτσίδου πήρε την πέμπτη θέση στο grand slam του Παρισιού. Κέρδισε πρώτα τη Myers (ΗΠΑ) και μετά τη Gomez Feria (Κούβα). Στα προημιτελικά έχασε από τη Matic (Κροατία), που είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2021 και του 2022 και η νο1 στον κόσμο στην κατηγορία. Η Τελτσίδου συνέχισε στα ρεπεσάζ. Εκεί κέρδισε την Olsen (Δανία), αλλά έχασε στον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου από τη Froner (Βραζιλία).

 

Ο Θεόδωρος Τσελίδης κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Millimono (Γουινέα), αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον Chouchi (Βέλγιο). 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Ελισάβετ Τελτσίδου πήρε την πέμπτη θέση στο grand slam του Τελ Αβίβ. Κέρδισε την Amihai (Ισραήλ), την Castilhos (Βραζιλία) και στα προημιτελικά την Esposito (Ιταλία). Στα ημιτελικά έχασε με τρεις παρατηρήσεις από την Pinot (Γαλλία), που κατέκτησε τελικά το χρυσό μετάλλιο. Στον τελικό των repechage για το χάλκινο μετάλλιο ηττήθηκε με ippon στο χρυσό σκορ από τη Willems (Βέλγιο).

 

Ο Θεόδωρος Δεμουρτσίδης κέρδισε τον Seyitmuradov (Τουρκμενιστάν), αλλά αποκλείστηκε στους 16 από τον Esposito (Ιταλία). 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
 Share

×
×
  • Create New...