website statistics
Jump to content

Ξιφασκία (Fencing)


 Share

Recommended Posts

Η Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκαν στα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Τασκένδης και έχουν εξασφαλίσει και οι δύο ένα μετάλλιο.

 

Η Γεωργιάδου κέρδισε τη Sarybay (Καζακστάν) με 15-4, την Chadalavada Anandha Sundhararaman (Ινδία) με 15-8, τη Hramova (Βουλγαρία) με 15-10 και στα προημιτελικά τη Balzer (Γαλλία) με 15-12. Η Γκουντούρα κέρδισε τη Szucs (Ουγγαρία) με 15-14, τη Dayibekova (Ουζμπεκιστάν) με 15-12, τη Bakastova (Ουκρανία) με 15-9 και στα προημιτελικά τη Martin-Portugues (Ισπανία) με 15-14. 

 

Στα ημιτελικά, η Γκουντούρα θα αντιμετωπίσει την Tartakovsky (ΗΠΑ) και στη συνέχεια η Γεωργιάδου θα παίξει με την Emura (Ιαπωνία). Οι ημιτελικοί αρχίζουν σε πολύ λίγο και θα ακολουθήσει αμέσως μετά ο τελικός.  

 

 

Edited by maestro
Link to comment
Share on other sites

Η Δέσποινα Γεωργιάδου κατέκτησε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας στον τελικό τη Δώρα Γκουντούρα με 15-10. Νωρίτερα στα ημιτελικά, η Γεωργιάδου κέρδισε την Emura με 15-11 και η Γκουντούρα την Tartakovsky με 15-5.

 

Αύριο θα διεξαχθεί το ομαδικό.   

Link to comment
Share on other sites

Η ομάδα μας έχασε από το Ουζμπεκιστάν στο πρώτο παιχνίδι με 45-38 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Η Δώρα Γκουντούρα είχε συνολικά +4 πόντους στα παιχνίδια της με 19-15, η Δέσποινα Γεωργιάδου είχε συνολικά +3 πόντους με 15-12 και η Κλαίρη Μπένου είχε -14 πόντους με 4-18. 

 

Ο επόμενος αγώνας του παγκοσμίου κυπέλλου θα διεξαχθεί στις 3-5 Μαρτίου, στην Αθήνα. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Αθήνας και εξασφάλισε ένα μετάλλιο. Κέρδισε την Katona (Ουγγαρία) με 15-12, τη Skarbonkiewicz (ΗΠΑ) με 15-10, τη Shao (Κίνα) με 15-9 και στα προημιτελικά τη Battiston (Ιταλία) με 15-10.

 

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Kharlan (Ουκρανία). Οι ημιτελικοί ξεκινούν τώρα και η Γκουντούρα αγωνίζεται στο δεύτερο παιχνίδι. Αργότερα θα ακολουθήσει ο τελικός. 

 

Η Δέσποινα Γεωργιάδου αποκλείστηκε στο πρώτο παιχνίδι της, καθώς έχασε από την Brind'Amour (Καναδάς) με 15-14. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Η Γκουντούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς ηττήθηκε με 15-14 από την Kharlan. Προσπάθησε για την ανατροπή από το 11-14, αλλά έχασε τον τελευταίο πόντο. 

 

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο με το ομαδικό.

Link to comment
Share on other sites

Η Δέσποινα Γεωργιάδου, η Δώρα Γκουντούρα και η Κλαίρη Μπένου πήραν την 7η θέση στο ομαδικό, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Κέρδισαν το Χονγκ Κονγκ με 45-33, την Ουγγαρία με 45-41 και ηττήθηκαν στα προημιτελικά από τη Γερμανία με 45-25. Συνέχισαν στους αγώνες κατάταξης διεκδικώντας την 5η θέση. Αρχικά, έχασαν από τη Βουλγαρία με 45-44 και στον αγώνα για την 7η θέση κέρδισαν το Αζερμπαϊτζάν με 45-29.

 

Ο επόμενος αγώνας του παγκοσμίου κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για τις 17-19 Μαρτίου, στο Sint-Niklaas.

 

    

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στα ημιτελικά και εξασφάλισε μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο του Sint-Niklaas. Κέρδισε τη Rotili (Ιταλία) με 15-9, τη Battai (Ουγγαρία) με 15-8, τη Bolshakova (Αζερμπαϊτζάν) με 15-9 και στα προημιτελικά τη Martin-Portugues (Ισπανία) με 15-10. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τη Shao (Κίνα).

 

Η Δέσποινα Γεωργιάδου κέρδισε την Komashchuk (Ουκρανία) με 15-10, τη Jeon (Νότια Κορέα) με 15-11 και τη Szucs (Ουγγαρία) με 15-11, αλλά στα προημιτελικά αποκλείστηκε από τη Balzer (Γαλλία) με 15-6.   

 

Οι ημιτελικοί ξεκινούν τώρα και η Γκουντούρα αγωνίζεται στο δεύτερο παιχνίδι.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Η Δέσποινα Γεωργιάδου, η Δώρα Γκουντούρα και η Κλαίρη Μπένου κατέκτησαν την 6η θέση στο ομαδικό, δηλαδή μια θέση καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό του προηγούμενου παγκοσμίου κυπέλλου. Κέρδισαν τη Βραζιλία με 45-24 και την Ιαπωνία με 45-43. Στα προημιτελικά ηττήθηκαν από την Ιταλία, που κατέκτησε τελικά το ασημένιο μετάλλιο, με 45-43. Συνέχισαν στους αγώνες κατάταξης, με στόχο την 5η θέση. Εκεί, κέρδισαν τη Γερμανία με 45-38 και ηττήθηκαν στον αγώνα για την 5η θέση από την Ισπανία με 45-41. 

 

Ο επόμενος αγώνας του παγκοσμίου κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για τις 27-28 Απριλίου και θα διεξαχθεί στη Σεούλ.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
 Share

×
×
  • Create New...