website statistics
Jump to content

ATHLETICS


 Share

Recommended Posts

4 hours ago, stepansevs said:

Nevíte kdy proběhne schválení nominace na ME? V oficiálních dokumentech píší 2.8. ale už je 3.8. večer a pořád nic :-(

 

Možno len čakajú či niekto sa ešte neodhlási v niektorých disciplínach, takto napr. náš Bujna dostal pozvánku na 400m hoci bol tretí pod čiarou po uzávierke, no traja vrátili miestenku a EA ho následne oficiálne pozvala do Mníchova

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, hckošice said:

Možno len čakajú či niekto sa ešte neodhlási v niektorých disciplínach, takto napr. náš Bujna dostal pozvánku na 400m hoci bol tretí pod čiarou po uzávierke, no traja vrátili miestenku a EA ho následne oficiálne pozvala do Mníchova

Jj možné to je. Na eaa už jsou ale zveřejněni pozvání a už tam náhradníci vidět nejsou. Tak otázka je jestli už je to finální nebo ne. Píšou že finální bude až 8.srpna tak nevím.

Tak se tam dostal na poslední chvíli výškař Adámek. Co jsem se díval naposled tak první pod čarou je Míša Hrubá a někdo na 800m Výtisk?

Ale třeba Diana Mezuliniakova je vedena jak na 800 tak na 1500 - to by ještě možná šlo, ale Stewartova na 10,000m a maraton :-)

Jinak Eva Vrabcova-Nyvltova se odhlásila z maratonu. Nevíte někdo proč? 

Link to comment
Share on other sites

On 8/3/2022 at 7:18 PM, stepansevs said:

Jinak napočítal jsem 58 atletů/atletek. Tak schválně jak se budu lišit od reality. Do štafet jsem počítal se 6

Tak jsem se sekl, pouze 55. Nenominovali všech 6 do všech štafet. Třeba sprinterky jedou jen 4.

 

No vypadá to že je na stránkách EAA je to opravdu finální nominace, protože jsme měli 2x těsně pod čarou a ani v jednom případě to vypadá že se nepodařilo kvalifikovat.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Tak co ještě jste mě nenašli? :-D

 

Sice naše výsledky až na vyjímky pod možnosti, ale užívám si to.

 

Dneska večer parádní atmosféra. Začalo to překvapivě už kvalifikaci výškařů, kde si to povzbuzování každého závodníka museli sami závodníci užít. Možná škoda že se neskakalo rovnou finále, ale snad bude atmosféra podobná.

 

Pak to povýšil Kaul v oštěpu posledním pokusem (nikdo mi neřekl že má tak silně poslední 2 discipliny - Němci pořád něco žvatlají ale já jim nerozumím, jenom s nima fandím :-D)

 

No asi 10x po sobě mexická vlna během 5000m v době kdy to Juska akorát nepostoupil se mi do nálady moc netrefili, ale ok 

Ale potom rekord šampionátu řeckého dálkaře, parádní 1500m Kaula a jeho povzbuzivani a okamžik kdy vyhlásili že to stačí na zlato... skvělé. 

Pak dojemné loučení Abeleho, který trochu upozadilo Kaula až mi ho bylo líto.

No a 100m taky parádní. Škoda Volka, ty starty měl parádní.

No a na závěr vyhrála Němka, rozhovor s ní jsem už vidět nemusel, zato Němci jo, takže alou na metro (stihl jsem narvané první) a na hostel. 

Zítra znovu.

 

Jinak v neděli jsem viděl lezeni na obtížnost (takže Ondru) a bouldering žen A myslím že divácky je asi atraktivnější bouldering, zvlášť když se v obtížnosti netopuje.

A to z jednoho prostého důvodu. Chcete vidět radost závodníků/závodnic. To je ta třešnička navíc.

Tak mě to nadchlo, že jsem si dokoupil i zítřejší kombinaci žen (je to v pauze atletiky mezi dopoledním a večerním programem, takže stíhám).

A další plány: celý program atletiky, čtvrtek mezi atletikou kombinace lezení můžu, pátek mezi atletikou beach (se moc netěším, lezení vypadá na atmosféru o hodně líp), v sobotu jsem si dokoupil pingpong, abych viděl ještě něco jiného.

 

Trošku jsem se rozpovidal tak pardon :-)

 

Link to comment
Share on other sites

Ještě k té atletice na stadionu jsem chtěl dodat: dopoledne si až na jednu stranu stadionu můžu vybrat kam si sednu, takže se lidi krásné přesouvají mezi disciplinami a je tam pak u právě probíhající skvělá atmosféra.

 

Večer už se to nemůže ale spoustu lidí to dělá. Přesouvá se vnitrkem stadionu kde to nikdo nekontroluje. Dokonce se přesunuli i na hlavní část u cílové rovinky. Kde lístky mohly stát třeba i 4x tolik? Jen odhad.

 

Já přemýšlel že zajdu na Jusku, protože jsem ho viděl opravdu z dálky (dálku z dálky) :-D ale když jsem viděl jak jsou zaplněna i jiná místa a že 95% se nepresouva, tak jsem se na to vyvodnul.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, hckošice said:

Super pikošky priamo z frontu. Vďaka za ne. :d

 

Normálne ti jeden musí závidieť haha. Tak si to poriadne tam uži a mávaj do tej kamery, mávaj ! :d

No já myslím že kdybych si vzal českou vlajku tak tam prostě v prostřihu budu :-D

Po zkušenosti z tenisu na grandslamech kde slyším češtinu všude, tak tady teda bída. Jo taky jsem zaslechl a když běžel Sasinek tak tam borec myslím měl vlajku s Hodonínem kousek ode mě, ale čekal jsem víc českých fanoušků.

Ale očekávám že dorazí na oštěp.

 

Zatím teda jedou kromě Němcu Švýcaři, ti jsou všude :-D Tak když jejich federace ještě udělala soutěž o nejvíc povzbuzujícího fanouška, tak se nedivím.

 

Nebo se priste prifarim k tomu státu kdo tam má jedinnou vlajku a to při jakémkoliv představování jejich závodníka v TV budu :-D

 

On 8/5/2022 at 6:23 PM, stepansevs said:

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...