website statistics
Jump to content

Atletika


 Share

Recommended Posts

Jana Koscak nastavlja sa odlicnim rezultatima, u ovoj sezoni je već rušila 3 državna rekorda u svom uzrastu. 
 

iduci nastup je u srijedu u skoku u Vis, a za vikend je državno za juniore. Ipak zanimljivo će biti prvi vikend u veljači kad nastupa prvi put u seniorskom višeboju (petoboj). Po dosadašnjim rezultatima ona ima potencijal za 6000 bodova i vise u sedmoboju. Ni olimpijska norma me iznenadila ako se sve poklopi u jednom sedmoboju. 
 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Danas je Jana Koscak prvi put nastupila u seniorskom petoboju. Treba napomenuti da je ona još mladja juniorka. 
 

Odlican nastup u Estoniji i treće mjesto sa 4432 boda. Iako sam potajno i vise ocekivao. Naravno to je za skoro 600 bodova novi državni seniorski, juniorski i mladje juniorski državni rekord. 
 

Do svjetskog juniorskog rekorda joj je nedostajalo samo 100 bodova, a da ga sruši ima ovu i jos dvi dvoranske sezone.  Ako ostane zdrava taj rekord pada. 
 

do norme za dvoransko EP 2023 150 bodova a preko renkinga nema šanse jer ima samo ovi jedan rezultat. 
 

Podbacila je u svojoj najboljoj disciplini, u Visu je preskočila “samo” 1,82m. I u kugli (11.40m) i 800m 2.23.97 su vjerovatno očekivali malo vise. Ali velika je razlika nastupati u pojedinačnoj disciplini ili u pet disciplina u jednom danu. Zato je na 60m prepone postavila novi državni rekord za mladje juniorke 8,21 i u dalju apsolutni državni dvoranski rekord sa 6,34m. 
 

za 2006 godište ovo je brutalan rezultat. 
treba popraviti kuglu i 800m. Treba vidjet kako joj ide koplje (prije je tu bila najbolja) ali ima problema sa laktom. Ako bude sve u redu ona bi za koju godine mogla i u bitku za medalje na EP, SP i OI. 
Samo nek ne bude težih ozljeda! 
 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
 Share

×
×
  • Create New...