Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


prso1000

Senior Member
 • Content count

  275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

prso1000 last won the day on March 2 2017

prso1000 had the most liked content!

Community Reputation

23 will become famous soon enough

About prso1000

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  12/03/76
 • Nation
  Croatia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  athletics

Recent Profile Visitors

849 profile views
 1. Antun Novaković dva puta u finalu na kajakaškom SK. Sedmi na K1 1000m i osmi na K1 500m. Jos je nastupala i Vanesa Tot, dva puta u C Finalu.
 2. odbojkasice nisu mogle ni blizu sa puno jacom ekipom ne idu na iduce sp, tako da ce prilicno pasti u rankingu i vjerovatno nece ni biti u kvalifikacijama vaterpolo ne znam, ne pratim to bas a kosarkasice i rukometasice vjerovatno nece ni na ep, tako da ....
 3. Pa jednostavno napisi, sigurno će netko odgovorit
 4. No one knows When will you update your ranking list?
 5. European Games 2019

  Taekwondo is not part of the Games? That is a big disadvantage for the Europeans iro qualification to Tokio. All the other continents will have their games, where they can get additional 40 points and Europe not. Not good.
 6. Zlato za Snježanu Pejcic na SK u USA Uvjerljivo najbolja u kvalifikacijama i finalu
 7. Bronca za Ivu Radoš na Tadkwondo EP opet je izgubila od Nafie Kus kao na Presidents Cup , zanimljivo da je Doris Pole oba puta bila bliže pobjedi nad Kus nego Iva. Ne znam, teško će ona do OI. Ipak vise šansi dajem Tomić , Glasnović i Jelić. Ove godine mora napraviti iskorak na GP turnirima ili ništa od Tokija.
 8. Zlato za Kanaeta!!!
 9. Taekwondo WTE European Championships 2018

  Gold for Toni Kanaet 3rd Gold for Croatia and 7th medal, impressive
 10. EP taekwondo: treci dan i opet tri medalje: Toni Kanaet M74 je u finalu danas u 4, bori se protiv Turčina. iznenadili su Piero Marić M74 i Kristina Beros F62 sa broncama. Opet sjajan dan. Jedino malo razočaranje je Matea Jelić koja je ispala u 1/4 finalu.
 11. EP Karate: srebro za Hassani i Ivana Kvesića , a broca za Anamariju Bujas Celan. Danas se ženska ekipa još bori za broncu
 12. Taekwondo WTE European Championships 2018

  Cmon Williams was the clear favorite!
 13. Taekwondo WTE European Championships 2018

  Again 3 medals for Croatia
 14. U taekwondo je lakše osvojiti medalju na OI nego se kvalificirati. Kandidata ima možda 6-7, ali teško da bude vise od 3, možda 4 kod žena: F49: Kristina Tomić, ona trenutno stoji najbolje F57: Nikita Glasnović ili Bruna Vuletić F67: Matea Jelic F+67: Iva Radoš kod M: M68: Lovre Brečić M80: Toni Kanaet M+80: Vedran Golec, on ima najmanje šanse. Sistem je taki da u svakoj kategoriji ide pet najboljih preko rang-liste plus jedan preko grand slam. Dodatno sa svakog kontinenta dva sa kvalifikacijskog turnira. Ali problem je da bi imao vise od dvoje kod Z/M moraju se svi kvalificirati preko liste. Znaci ako imaš dvije žene medju prvih pet ne može nitko nastupat na kontinentalnim kvalifikacijama. Ja očekujem dvije žene i jedan ili dva muška. Da je sad kraj kvalifikacija išla bi samo Kristina Tomić. Ostali bi morali tražit put preko kvalifikacija, a mogli bi Poslat jednu ženu i dva muška na te kvalifikacije.
 15. Cak tri medalje za Hrvatsku danas na EP u taekwondo Zlato za Lovru Brecica u kategoriji do 63kg, u polufinalu je pobijedio Denija Andruna Rezica koji je osvojio broncu. Bronca i za Mariju Štetic, ona je pak u četvrtfinalu pobijedila Brunu Vuletić, sto je malo iznenanđenje. Dosad cetri medalje (2x zlato i 2x bronca)
×