Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account

ChandlerMne

Senior Member
 • Content count

  289
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 is an unknown quantity at this point

1 Follower

About ChandlerMne

 • Birthday

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  26/07/85
 • Nation
  Montenegro
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Athletics
 • Favourite Athletes
  Too many of them
 • Living City
  Podgorica
 1. Potez koji je blago rečeno potez degenerika. Radi se o momku koji se bavi jako rijetkim sportom, nije da nema talenta. Bolje da su poslali njega umjesto ovih slalomaša, makar bi se borio. Kuriozitet, ako neko nije znao, imamo takmičare u slopestyle.
 2. Slažem se. Ristić recimo ako nastavi ovako može za godinu dvije da bude ozbiljan takmičar. Nije baš u cvijetu mladosti ali još može da uradi nešto veliko. A ova mlada garda ipak obećava. Mislim da tu može da bude ozbilnih takmičara za Tokio.
 3. Slažem se ali se recimo krois kantri može trenirati bilo kad, bilo gdje. Ni za biatlon ne trebaju posebni uslovi. Mi jedino nemamo uslove za ski skokve i za nordijsku kombinaciju.
 4. Ja obožavam sve zimske sportove, svi su superzanimljivi za praćenje. A realno, imamo više uslova za dobre rezultate u njima nego recimo u plivanju ili nekim ljetnjim sportovima.
 5. Uvijek se može uraditi nešto, ovdje samo treba ulaganja.
 6. Da, mada ako bi napravili ni iz čega nešto... A ako se sjetimo Milanka pa čak i Nevene...bilo je tu materijala...
 7. Slažem se. I dobro je da nisu dobili ništa. Tipovao sam i na kros cantri mada slaba vajda. Od Sočija je nije bilo, teško da je ostala u snoubordu. Mislim da nema šanse. Sve kriterijume za ZOI slabo znam mada kad Hrvati i Slovenci koji imaju takmičare na EP i SP ne mogu da se kvalifikuju kako ćemo onda mi. Mada je dobro da imamo makar nekoga. Šteta i za brzo klizanje i sankanje.
 8. Znači skijanje i možda bob. Sve gore
 9. Kako se on zove? Slažem se. Ko ide u Koreju?
 10. Dno. To je kao da izgubimo u košarci od Andore.
 11. Tako je, treba neko ko je radio sa djevojkama. Vidjećemo, kad bi me sad pitali o perspektivi rekao bih da nema puno šansi da se nađemo u Tokiju.
 12. Što se Marine tiče ovo je vrlo loše. Pamtićemo mi 2015-2016, teško da ćemo u skorijoj budućnosti biti i blizu završnice nekog takmičenja. Ružno da je napustila tim ali joj hvala na svemu. Ne postoji nijedan približno dobar trener za ozbilnije rezultate u ženskoj košarci. A davno se znalo da ko god dođe u Budućnost završi i u reprezentraciji.
 13. Susret sa top klasom u Riu bi mu pomoglo da vidi šta treba za eventualnu medalju, da stekne iskustvo. Mada svakako da je ovo prioritet.
 14. Šteta što ga nisu poveli u Rio, to bi mu puno značilo. Sasvim je jasno da on već slkedeće godine može preko 400, tako da za Tokio ne brinem previše.
 15. 3 ipona