Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account

ChandlerMne

Senior Member
 • Content count

  380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 is an unknown quantity at this point

1 Follower

About ChandlerMne

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  26/07/85
 • Nation
  Montenegro
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Athletics
 • Favourite Athletes
  Too many of them
 • Living City
  Podgorica
 1. 5 mjesto je savim ok. Za Tokio su sada na vidiku M2-, M4-, M2X.
 2. Pitanje je sa kim ali teško da mogu ugroziti naš olimpijski dvojac.
 3. Medalja za ženski juniorski dubl u stonom tenisu
 4. Totalno razbijanje u zadnjoj četvrtini. sramotno zaista. Biće loša godina.
 5. Podjseti me kad je to bilo zadnji put. Pratim Điro i Tur, nešto se ne sjećam baš ovakvih ekstrema. Jeste Kitel znao da osvoji etapu i da bude na 100 i nekom mjestu ali ovi koji uzmu žutu majicu najćešće ne padaju tako nisko, bez obzira na to jesu li brdaši ili sprinteri. Makar ne ovi najbolji. Jer ne znam da li bi Uran mogao da bude među top 4 da vozi ovako kao Rajović. Moguće da griješim, pa sam raspoložen za demant. Svakako je odustao.
 6. Rajoviću je danas uspjelo ono što se ne gleda često a to je da sa prve pozcije padne na 80 i neku. Imao je preko 18 minuta zaostatka. Ako mu se desi neki kvar ili pad ne shvatam zašto je uopšte nastavljao.
 7. Tako je, i one se nisu baš pretrgle. On je zaista problem jer svaka generacija koju vodi se ili bori za opstanak ili završi oko 10 mjesta, Teško
 8. Koga bi stavio u ženski k2?
 9. Dušan Rajović 2 na Trci oko Kine. Ima tu dobrih biciklista.
 10. Solidni rezultati ali se sada moraju napraviti posade za Tokio. I samo ih uvježbavati. Par njih su već sada jaki ali muški 4 pod hitno praviti novi.
 11. Probelm je što seniori zavise od ovih igračica. Ako nema rezultata u mlađim kategorijama, ako igrači ne igraju završnice turnira naprosto je nemoguće očekivati da oni mogu biti upotrebljivi kasnije. Nemaju one neophodne utakmice, triler završnice, nemaju osjećaj kako je dobijati najbolje timove. Onda se to mahom prenosi i kasnije. Treba im dugo da sazru a mnoge nikad i ne sazru. Uspjeh ženske košarke je direktna posljedica uspjeha mlađih timova u periodu 2006-2010. Pogledaj sastav tima koji je na SP 2007 osvojio bronzu, glavne igračice su iz tog tima. Od tada se ništa nije osvojilo. Šta će da se desi kada se Jelena, Sonja i Ana povuku? Ako se kojim slučajem i plasiramo na OI sigurno je da sve 3 završavaju karijeru nakon toga. Ko će onda da nam bude lider? Djevojke koje su na EP za mlađe kategorije osvajale neka 9 i 10 mjesta. A to znači da ćemo da se borimo za 2 fazu i to je to. Jer Rio nije uspjeh zahvaljujući Neveni, Saši ili Dijani već ove 3 prave razliku. Daj Bože da si u pravu pa da nam rezultati ne zavise od mlađih kategorija ali je praksa neumoljiva. Kontraprimjer, ne bojim se ja vaterpolu nikada jer kako god bilo imamo toliko momaka koji su osvajali medalje i na EP i na SP u mlađim kategorijama.
 12. Tradicija znači imati bazu trenera, takmičara, koji znaju šta treba da se radi. Ali je tačno, samo ih je pakleni rad doveo do vrha.
 13. Problem je što već duže niko ne iskače. Sve sami prosjek. Znalo se da se sa nesposobnim Karadžićem ne može ništa a opet ga niko ne dira. Ako ostane na mjestu selektora slobodno možemo da se pozdravimo sa Tokiom. Čovjek je imao skoro sve igračice iz Rija i opet nije umio da ih dovede makar do SP. Momentalni otkaz da je sreće i pameti...
 14. Makar neće ispasti ali ovo je već stvarno dno. Ne pravi se tim za OI tek tako, otprilike negdje odavde kreće. Koliko smo loši...gubimo od B timova. Slovenki nije bilo nigdje na mapi do ove godine a sad evo u finalu. A nikada nisu imali tradiciju u košarci. Nema opravdanja.
 15. Wow, Slovenia has really became powerhouse in women basketball. Final at U20 ECh.