Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account

ChandlerMne

Senior Member
 • Content count

  329
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 is an unknown quantity at this point

1 Follower

About ChandlerMne

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  26/07/85
 • Nation
  Montenegro
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Athletics
 • Favourite Athletes
  Too many of them
 • Living City
  Podgorica
 1. Skroman SK u streljaštvu. Šta mislite, nastavlja li Stevan Pletikosić do Tokija?
 2. Ja sam shvatop da to nije SK nego niža kategorija. Wow. Svaka čast!
 3. Na evropskom prvenstvu za juniore u veslanju svega dva čamca nastavljaju dalje. Naravno, obećanja pred sam takmičenje bjehu mnogo veća ali jelte, u veslanju se sve može. Solidan nastup na SK u gimnastici, u Osijeku, jedno 11 mjesto što je sjajno. Strijelci dobri, konačno i Grgić. Lazar u najužoj konkurenciji za Tokio.
 4. Au, kakav skalp za Franjkovića, pobijedio je olimpijskog šampiona. Šteta za poraz nakon toga. Nemeš je morao bolje.
 5. Svaka čast, nema šta. Samo neka rade na sebi i razultat neće izostati. Ti mladi znaju puno, samo treba iskustva i putovanja da se vidi kako se u svijestu radi. Strijelci danas loši, baš stagniraju. Niko ni približno 115+.
 6. Odlično. Vjerujem, da hoće. Mlad je još, nije ni dao sve od sebe. Ima li pomaka u ženskom plivanju sem Anje?
 7. Nice. So, Maksimović, Nemeš brothers, Nađ, Dobrev, Kajaia, Pavlović, what do you thing about that teram for 2020?
 8. If i were him a wouldnt continue with career if Tokyo isnt option at all. I agree. Is Nadj contender for Tokyo at all?
 9. Well, nice to end it like this. Pitty for Davor but i hope that this loss will stimulate him to continue his career. Hope to see another medal tomorrow.
 10. Is it official?
 11. Koji i nisu rvači...već džudisti...
 12. Bukvalno ni pedalj nismo odmakli u ženskom rvanju i u rvanju slobodnim stilom. Preslikana slika iz 2012. Ni jedna pobjeda sem Zaurove i svi porazi (koliko znam) tušem. Vrlo vrlo loše.
 13. Sjećam se kad si ne tako davno rekao da je Majdov bolji. Parafraziram ali
 14. Ovo bi vjerovatno značilo kraj karijere. Mada, svi ovi naši igrači od 1985-1990 su upitni za Tokio. Moramo da podmladimo tim.
 15. Logičnije je da on ide u veću kategoriju jer je em stariji em ima više iskustva pa će mu tranzicija biti lakša. Mada je -100 kg veoma jaka kategorija mislim da i tu ima šanse da osvaja medalje. Nemanja bi mogao da bude kandidat za medalju 2020. Sve do četvrtfinala bio je dominantan, Milica jeste razočarenje. Jovana takođe. U suštini samo njih 2 su bili na nivou.