Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account

ChandlerMne

Senior Member
 • Content count

  317
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 is an unknown quantity at this point

1 Follower

About ChandlerMne

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  26/07/85
 • Nation
  Montenegro
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Athletics
 • Favourite Athletes
  Too many of them
 • Living City
  Podgorica
 1. Sjećam se kad si ne tako davno rekao da je Majdov bolji. Parafraziram ali
 2. Ovo bi vjerovatno značilo kraj karijere. Mada, svi ovi naši igrači od 1985-1990 su upitni za Tokio. Moramo da podmladimo tim.
 3. Logičnije je da on ide u veću kategoriju jer je em stariji em ima više iskustva pa će mu tranzicija biti lakša. Mada je -100 kg veoma jaka kategorija mislim da i tu ima šanse da osvaja medalje. Nemanja bi mogao da bude kandidat za medalju 2020. Sve do četvrtfinala bio je dominantan, Milica jeste razočarenje. Jovana takođe. U suštini samo njih 2 su bili na nivou.
 4. Alal vjera Kukolju. Briljantan, dominantan. Majdov mora dosta da uči ali je fakat supertalentovan. Za Tokio mora doći do raspodjele po kategorijama jer su za sada jedino njih 2 na nekom svjetskom nivou. Svima ostalima predstoji naporan rad da se uključe u trku za Tokio. Milica je bila baš blizu.
 5. Ipak je ovo sasvim dobar rezultat. Zaboravio sam na to. Očekujem da ih bude još dosta. Niko ovdje nije čist.
 6. Insane PB for Croatian shotputter Stipe Zunic. Now he has 3rd best result in 2017.
 7. Koliki mu je PB?
 8. Trebalo bi da je izvodljivo. Kužić i Tamaš, mada izgleda da i u kategoriji 75+ imamo djevojku koja ima rezultta za respekt. Plus Rožnjik i Tivadar, Tijana.
 9. Jeste, bez obzira što je to B grupa nije u redu da ih šalju tako rano. Mada se nadam da će on ove godine da ide preko 400.
 10. Jesi gledala takmičenje? Da, glupo je ovako rano.
 11. Prođe i EP u dizanju tegova. Utisci su solidni, mada je ponegdje moglo i bolje. Svaka čast Kužiću, njegovi rezultati su bili odlični. Koliko vidim, u trzjaju je postavio novi LR. Tamaš je mogao dosta bolje. Nisam gledao takmičenje ali je bio dosta iza LR. Mada jeste i najmlađi. Uz oavko solidan tim mislim da možemo do kvote za Tokio. Samo da pošalju još žena.
 12. Kako mi se čini, hokejaši će u 2B diviziju.
 13. Medalje su svakako važnije mada šteta da se izbacuju discipline radi mikseva koji su manje zanimljivi. A iskustvo kaže da kada najviše očekujemo medalju ne bude ništa od toga.
 14. Najvbiše sam znao o Dejanoviću, on je imao relativno dobre skorove. A ovi podaci da imamo dva takmičara koji su blizu norme u perspektivi, za mene je veliko iznenađenje. Po spravama mislim da slabo ko ide preko 14.500. Ispravite me ako griješim.
 15. Nadam se da ćemo i sada imati makar dvosjed. Za 4sjed je šansa manja.