Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


Майкл

Totallympics Addicted
 • Content count

  2,305
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Майкл last won the day on October 5 2017

Майкл had the most liked content!

Community Reputation

283 is a glorious beacon of light

1 Follower

About Майкл

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  28/02/98
 • Nation
  Serbia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Tennis, athletics, volleyball and ski sports
 • Favourite Athletes
  Ana Ivanović, Roger Federer and Ivana Španović
 • Real Name
  Milan
 • Living City
  Novi Sad
 • Job
  Student

Recent Profile Visitors

1,367 profile views
 1. Niko važan pomena u sportskom smislu
 2. Sale je rekao da će igrati dokle god bude mogao
 3. Možda je to i poruka Savezu, ko će li ga znati
 4. Bilo je samo pitanje vremena kada će se uz Galeb podići i drugi
 5. Trebalo bi istaći i nekoliko važnih momenata vezanih za pomenuti sport: 1. Da su stvari toliko loše, kakvim se predstavljaju, sigurno da ne bismo bili u svetskom vrhu, ma kakva konkurencija vladala. 2. Klubovi su neprofesionalno vođeni; imamo primer Partizana koji je skoro 25 godina upravljao SRC "Banjica", bio nekoliko puta evropski šampion, imao Rajfajzen za sponzora, a opet bio u dugovima sve to vreme. Da li je uopšte realno da vaterpolo klub upravlja objektom koji je bio u vlasništvu države? 3. Da li je normalno da vaterpolo bude razvijeniji od plivanja i da mu se posvećuje veća pažnja u medijima? Ne! 4. Da li je iko od tih igrača bio spreman da se žrtvuje za boljitak tih klubova duže od godinu dana? Uglavnom ne. Mislite li da su strelkinje plaćene dobro da bi pucale u Zvezdi? 5. Da li se iko od tih vaterpolista angažovao za sport na pravi način nakon pro karijere? Ne! (imamo primere Vujasinovića i Savića, ali oni su samo kap u moru, pogotovo kada uzmemo Šoštara, Ikodinovića, Šapića i Udovičića kao negativne primere) 6. Vaterpolo je sport koji se nalazi na olimpijskoj margini i pred svake Igre postoji šansa da sa nje sklizne i padne u zaborav. Tu se postavlja pitanje isplativosti održavanja vaterpolo takmičenja, što ukazuje i na lošu organizaciju LEN-a i FINA-e, što se delom preliva i na naš Savez, uglavnom kroz tromost i konformizam. Ako bi iko potegao ovakva pitanja u javnosti verujem da bi se na osobu koja pita osula neverovatna paljba pod velom patriotskog sentimenta, kako ti igrači daju sve ovoj reprezentaciji daju sve, a ona njima ništa, zaboravljajući na sve nagrade i priznanja tokom procesa. Jednostavno, svako ko čini taj Savez - rukovodstvo, treneri, sudije, igrači, klubovi, nose deo odgovornosti za ovakvo stanje. Drugo, nikada mi se nije dopadao mitski status ovog sporta, Savez se pravi mrtav, igrači kukumeču, funkcioneri klubova jadikuju, a niko ne krene da se menja i sve je kao u vicioznom krugu.
 6. Stvar je u tome što su ti isti vaterpolisti deo problema, a ne rešenja. Mnogi od njih su bili na važnim pozicijama, a jedino što se izmenilo je bio saldo na njihovim bankovnim računima.
 7. Sa ovakvom igrom bronza će biti fenomenalan rezultat
 8. Ugine panda za svaki put kada optuži sudije za svoje promašaje
 9. Kecmanović se plasirao u glavni žreb ATP turnira u Hjustonu - pobedio je Mmoha i Novikova
 10. Evo sada. čistu situaciju Mandić ne rešava
 11. Suđenje u vaterpolu je veliki problem otkako postoji sport, zbog velike diskrecije koju glavni sudija ima prilikom donošenja odluka Kada smo igrali dobro, pobeđivali smo i sa lošim suđenjem.
 12. Pa obično su stariji igrači izvor razdora Setimo se tuče iz Pekinga, npr.
 13. Mislim da se stariji igrači moraju zameniti u potpunosti i krenuti sa novim timom koji će biti konkurentan u Tokiju, biće stari i spori ako se zadrže do 2020.
×