Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account

Jesse_Pinkman)

Totallympics Fanatic
 • Content count

  790
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jesse_Pinkman) last won the day on January 17

Jesse_Pinkman) had the most liked content!

Community Reputation

25 will become famous soon enough

About Jesse_Pinkman)

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  27/05/91
 • Nation
  Serbia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Basketball, Volleyball, Athletics, Tennis...
 • Favourite Athletes
  Novak Djokovic, Ivana Spanovic, Usain Bolt
 • Real Name
  Milos

Recent Profile Visitors

786 profile views
 1. Znaci bice turisticki odlazak do Splita Ja sve mislim da ce protiv Hrvatske da se zainate i da pobede a posle gube ubedljivo i ispadaju U svakom slucaju mislim da ne prolazimo grupu, Daj Boze da gresim!!
 2. Nisu nebitni, mislim da su bili turniri na kojima se obezbedjuje mesto za finalni turnir!! Majsorovic je bio fenomenalana, Bulut je imao skoro neku povredu tako da nije bas zablistao, Savic je bio dobar u PF i F dok je Zdero bio dobar u odbrani ali mu je sut ocajan! Voleo bih da vidim kako bi funkcionisao tim Bulut, Majstorovic i neko iz tima "Liman", "Zemun" ili "Beograd"
 3. Da samo napomenem da su momci na poslednja dva turnira izgubili finala od ekipe "LIMAN" iz Novog Sada i ekipe "Zemun" i odigrali takodje jedan tesan mec sa ekipom "Beograd"!!!
 4. Sad sam odgledao PF basketa i u timu je po meni najslabija karika Marko Zdero, ne znam sta se desilo sa njim ali kroz ceo turnir mu je sut ocajan!!
 5. Ja se nadam da leti sto pre sa mesta selektora jer mu tu nije mesto, nadam se da Danilovic nece da unisti sve za sta se uhvati kao sto zna!!!
 6. Hahhaha ima i Dusan ovaj pokret pa me je bunilo
 7. Brzo pisao!!
 8. Bulat i ekipa prosli grupnu fazu na SP i kao prvoplasirani idu u CF na Amere, utakmica je ja mislim u sredu!!
 9. Skoric je eksplodirala danas ali je za mene i dalje Sonja kraljica koja se baca za loptu i pored povrede i pored plus 15, rukometasi i fudbaleri da analiziraju njenu igru i shvate sta znaci igrati za reprezentaciju!!
 10. Kakva partija Sonja kraljica, svi sportisti trebaju da vide kako se bori za dres
 11. Danilovic nece da ode sigurno kao sto i Maljkovic nece da ode sa mesta predsednika OKSa!!! A Karadzic mi je trenutno iritantan isto koliko je bio i Boskovic!!
 12. Posle ovog debakla u najavi Danilovic mora da vrati Marinu kako zna i ume ili da nadje nekog ko se razume u zensku kosarku!!!
 13. Realno mislim da tu samo Amerikanci mogu da naprave dobar tim a mi trebamo da napravimo neku komb. jer mislim da trenutno tim "Zemun" igra bolji basket od Bulatovog tima i mislim da su oni trebali na SP da idu ali nema veze sad!! Mislim da je na nekom SP vec probano sa NBA igracima ja mislim Katar ili Amerika i da su ih nasi oduvali!!
 14. Za basket trenutno imamo 4 odlicna tima, 2 iz Novog Sada i 2 iz Beograda Od ostalih promena nama odgovara kanu c2 jer imamo 2 sjajne Nikoline i naravno mix u streljastvu!!! Ostale promene su nebitne za nas, mozda jedino da se povecava broj timova u zenskom vaterpolu ali opet ne znam koliko nase tu mogu nesto!!
 15. http://www.sbnation.com/nba/2017/6/4/15737184/olympics-3-on-3-basketball-tokyo-2020