Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


Jesse_Pinkman)

Totallympics Fanatic
 • Content count

  894
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jesse_Pinkman) last won the day on January 17

Jesse_Pinkman) had the most liked content!

Community Reputation

35 will become famous soon enough

About Jesse_Pinkman)

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  27/05/91
 • Nation
  Serbia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Basketball, Volleyball, Athletics, Tennis...
 • Favourite Athletes
  Novak Djokovic, Ivana Spanovic, Usain Bolt
 • Real Name
  Milos

Recent Profile Visitors

860 profile views
 1. Serbia National Thread

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1916070325312790&id=100007295226625 Covek objasnio, konacno da neko od novinara uvidja realnu sliku nase atletike!!
 2. Serbia National Thread

  Istog smo misljenja, Raduljica je imao ocajnu sezonu ali u reprezentaciji je uvek dobar ali opet mi je drago sto ce i Stimac biti tu!! Nekako imam osecaj da ce Marjanovic da eksplodira na EP!!!
 3. Serbia National Thread

  I obezbedjeno SP sl. godineOdlicno odigrana cela utakmica!!!
 4. Serbia National Thread

  Nekad pomislim i da nas citaju hahhah, skoro sam video naslov na nekom sajtu na foru "Balkanski rat na YouTube u toku utakmice Bosna i Srbija" a to sam ja komentarisao ovde Mislim da je bolje da citaju nas nego sto prepisuju vesti jedni od drugih
 5. Serbia National Thread

  Mnogo naporno, lepse ovako kad je na tanjiru
 6. Serbia National Thread

  Sto Onda kaci ovde, skroz nisam u toku od kad ne objavljujes
 7. Serbia National Thread

  To su bili kosarkasi, kosarkasice su ja mislim izgubile od hrvatske u doigravanju!!!
 8. Serbia National Thread

  Jel ima nekih zanimljivih rezultata nasih u malim sportovima? Ne azurirate stranicu "TeamSerbia" pa ne znam sta se desava
 9. Serbia National Thread

  Ma znam da nema, nego samo kazem ne verujem da ce Ivana tako lako prezaliti ovo!! Savez se odavno slizao sa Svemocnim tako da je glupo da vise i komentarisemo kako su i dalje svi u svojim foteljama!!!https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1907528829460994&id=1423205684559980 hehhe na sledecem prvenstvu nasi neka trce ovako!!
 10. Serbia National Thread

  Nisam pratio izjave!! Samo ne verujem da ne bi prihvatila svetsko zlato da joj sad ponude i ja bih dao takvu izjavu ali bih sa obe ruke prigrlio to zlato!! Veruj da bi isto uradila i ona, bez obzira sto ce ga najverovatnije osvojiti za 2 godine!!
 11. Serbia National Thread

  Ovo nije farsa, svi znaju da je zlato njeno cak i Britni ali Srbija je mala zemlja da bi se ovo ispravilo!!! I kao sto dareza rece veliki je novac u igri da bi se odrekli toga!!
 12. Serbia National Thread

  Ma imacemo preko 10 sigurno, racunaj i brzo hodanje i maraton hahah!! Ja se ne bih bunio i da imamo 6 takmicara ali da bar dvoje budu konkurenti za medalju a ne samo Ivana!! Krivo mi je zbog Dudasa jer je novi NR bio tu i super je radio ove godine, nadam se da ce da nastavi ovako tj samo bez povreda!! Kao i Ristic koji nije imao srece!!
 13. Serbia National Thread

  Cim je bio pomocni trener Marine ne moze da ne valja!! Ali dosta su pomogle i igracice jer je odlicna generacija, bez obzira sta uradili vcrs!!
 14. Serbia National Thread

  Izgleda da je cela U18 generacija spasila Danilovica od daljeg pljuvanja!! Mislim da treba sada razmisljati o postavljanju Milosa za selektora seniorske reprezentacije, jer odlicno radi posao!!
 15. Serbia National Thread

  Izgleda da je procitao sta sam i ja napisao ahahah!!! Samo da Ivana ne padne posle ovoga i da im vrati za 2 godine i na OI za ovu bruku i sramotu za sport i prave sportiste!!
×