Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


Jesse_Pinkman)

Totallympics Addicted
 • Content count

  1,065
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jesse_Pinkman) last won the day on September 17

Jesse_Pinkman) had the most liked content!

Community Reputation

57 has a spectacular aura about

About Jesse_Pinkman)

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  27/05/91
 • Nation
  Serbia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Basketball, Volleyball, Athletics, Tennis...
 • Favourite Athletes
  Novak Djokovic, Ivana Spanovic, Usain Bolt
 • Real Name
  Milos

Recent Profile Visitors

1,009 profile views
 1. Serbia National Thread

  Dzabe mu sve to!! Sta ce ti talenat ako nista ne uradis sa njim, nista nece da se promeni tako da pisi da je jos jedan talenat unisten!! Kao sto sam vec rekao jedva cekam da Ivana zavrsi sportsku karijeru sto mislim da ce biti posle OI, pa da vidim iza cijih rezultata ce se posle toga kriti ASS!!
 2. Serbia National Thread

  Ja kazem da je devojka veliki talenat i na svakom takmicenju poboljsa svoj LR!! Stvarno imamo dosta talentovanih plivaca i trenera i kada bi se bar deo novca koji ide ASS ulozio u plivace!! Igor radi dobro posao, svi plivaci napreduju niko ne stagnira kao sto je bilo prethodnih godina!! http://sportklub.rs/Blog/Blog-ostalo/a221171-Ko-je-Nadjina-naslednica-kakav-je-Veljin-novi-pocetak.html
 3. Serbia National Thread

  Meni je bas drago sto je ovoliko los bio, Elzan ima dovoljno godina da odluci i sam da li moze da nastupi i da li je ovo takmicenje nebitno!! Ako smatra da je Zilkic ista dobro doneo njegovoj i Amelinoj karijeri neka nastavi ovako i ulazi iz povrede u povredu, podrzavam ga u tome!! Da imamo normalan ASS Zilkicu bi odavno bila oduzeta trenerska licenca za unistavanje dva velika talenta!!
 4. Serbia National Thread

  Boris je pored Seke nas veliki talenat posebno za 1500 slobodno!! Ja se plasim za Seke posto vidim da je pobedila ove Madjarice Seke ima odlicnu gradju za njene godine, nekako me podseca na Katinku ne znam zasto
 5. Serbia National Thread

  2. dana takmicenja zemalja centralne Evrope jos par medalja: -Boris Lacanski zlato na 1500 slobodno i bronza 400 slobodno -Seke Zita zlato 50 slobodno -Djokovic Uros srebro 100 delfin i bronza 50 slobodno
 6. Serbia National Thread

  Zita uzela zlato na takmicenju zemalja centralne Evrope i postavila novi drzavni rekord na 100 slobodno!! Takodje, Andrija Petkovic i Uros Djokovic su uzeli srebro i bronzu na 100 slobodno!! Jos jedna dobra vest je da je PSS resio problem koji je imao sa plivacima!!
 7. Serbia National Thread

  Uz ocajnu odbranu pobeda, bravo!! Mada, tesko je braniti se od ovakve Koreje!!
 8. Serbia National Thread

  Pa zato sam napisao ne znam koliko je tezak sistem kvalifikacija!! Pomislio sam da imamo neku sansu posto je Veljko solidan!
 9. Serbia National Thread

  Sad gledam na sajtu on je krajem oktobra vec imao 6. mesto na juniorskom kupu!!! Da li on ima neke sanse za OI, ne znam koliko je tezak sistem kvalifikacija?
 10. Serbia National Thread

  Steta sto je prestala, mozda promeni misljenje ima vremena!!
 11. Serbia National Thread

  Steta sto je stanje u savezu lose a stvarno trenutno imamo ovoliko solidnih plivaca, pred Rio jedva smo sakupili 4!!! Realno nemamo mnogo plivacica ali Anja i Zita vrede za sve ove plivace Ja se samo plasim da nam Madjari ne ukradu Zitu Ne znam da li Murtin, Opacic i Todorovic mogu da iznenade kao sto je Katarina iznenadila sa A normom?
 12. Serbia National Thread

  http://www.zurnal.rs/miks/atletika/56686/brankovic-o-izgubljenom-sp-gledali-su-me-u-oci-i-slagali Pravda za neprospavane noci Brankovica
 13. Serbia National Thread

  Da ali i pola nasih nije igralo, bez Tomasevic i Colic na golu meni je ovo super rezultat!!!
 14. Serbia National Thread

  Hahaha znam da je neko imao tu informaciju pa rekoh da vidim da li i dalje vazi
 15. Serbia National Thread

  Nenade je si ti bese imao proverenu informaciju da Kukolj prelazi u tezu kateg?
×