Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


Jesse_Pinkman)

Totallympics Addicted
 • Content count

  1,173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jesse_Pinkman) last won the day on September 17 2017

Jesse_Pinkman) had the most liked content!

Community Reputation

72 has a spectacular aura about

About Jesse_Pinkman)

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  27/05/91
 • Nation
  Serbia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Basketball, Volleyball, Athletics, Tennis...
 • Favourite Athletes
  Novak Djokovic, Ivana Spanovic, Usain Bolt
 • Real Name
  Milos

Recent Profile Visitors

1,095 profile views
 1. Serbia National Thread

  https://sport.blic.rs/ostali-sportovi/rukomet/rukometasi-srbije-uglas-selektor-cvetkovic-nas-je-u-pijanom-stanju-vodio-na-evropskom/myqk99g Nastavak sapunice!!
 2. Serbia National Thread

  Marija je pokidala kvalifikacije ja nisam verovao kada sam video rezultat!! Inace mislim da imamo najmladji tim juniora na EP!! Andrea ima jos vremena da se dokaze, mozda je ovo njen OI ciklus, kao i Mikec i Zorana!!
 3. Serbia National Thread

  Danas su na programu bile kvalifikacije u mixu, Marija Malic je bila druga u kvalifikacijama za jedan deseti deo kruga manje od Ceha koji je bio prvi Steta sto Mitrovic nije bio sa njom u paru mozda bi bila medalja!!
 4. Serbia National Thread

  Dobar pocetak na EP, Marija Malic je uzela bronzu Prva je bila u kvalifikacijama ali je lose pocela finale, u svakom slucaju medalja je tu!!
 5. Serbia National Thread

  Videcemo da li ce ovi nasi nesto da promene mada ja bih vise voleo da imamo kik boks na OI, tu bi imali cemu da se nadamo
 6. Serbia National Thread

  Ovi iz bokserskog saveza kao da se sada bude kada zele boks da izbace sa OI Super sto Sandro Poletan zeli da nastupa za nas, on i daje neku nadu za nas boks!!
 7. Serbia National Thread

  Pa 4 ide preko rang liste a tri preko kval turnira, tako da se ne brinem za nju
 8. Serbia National Thread

  Odlican rezultat za nju!! Po meni je ona sigurna za OI, mozda ubodemo jos neku kvotu preko kval. turnira!!
 9. Serbia National Thread

  Mislim na pistolj, puska nam nikada nije bila losa!!
 10. Serbia National Thread

  Ne znam da li trenira nekog ali mi je drago da je tu!! Dosta znaci njeno prisustvo svima!! Ne znam samo sto sam juniori toliko losi, ocekivao sam bar da ce njena cerka krenuti njenim stopama!! Mislim na pistolj
 11. Serbia National Thread

  Mislim, razumem odluku sto su tada pokusali da promene k1 i muski i zenski ali provera za k2 1000 i 200 muski i k2 500 zenski mi je bila smesna!! Pa oni su medaljom dosli do kvote
 12. Serbia National Thread

  Ja ne mogu da prezalim zenski k2 ali nadam se da ce sada biti ko uzme kvotu taj i ide!!
 13. Serbia National Thread

  Po meni su i kajakasu podbacili, mada to se i ocekivalo kada su mesec dana pred OI promenili postave!! Ja verujem da ce biti bolji rezultati u Tokiju a imacemo i vise sportista sigurno!!
 14. Serbia National Thread

  Donekle si u pravu ali smanji taj broj takmicara i medalja Mi smo imali sansu i prosle OI da imamo vise sprotista da nisu razocarali odbojkasi, fudbaleri i rukometasice!! Ali meni je ipak bitniji kvalitet nego kvantitet!! Makar poslali i 50 sportista ali da osvojimo oko 10 medalja!!
 15. Serbia National Thread

  Pa mi nemamo kvalitetnog takmicara za k1 1000, Tomicevic mozda ali dzabe se trosi kada je odlican za k2 1000!! Ja sam mislio da ce Zdelar pokusati sa k1 1000 ali ne verujem on ce pre biti u k4!!
×